Lokaal produceren en assembleren – Full service maakbedrijf

Containerhavens over de hele wereld liggen overvol. Prijzen voor een zeecontainer stijgen alleen maar door de beschikbaarheid van  deze containers.
Diverse materialen en onderdelen voor vele producten, machines en apparaten die in Azië geproduceerd zijn lopen vertraging op waardoor veel producten niet uitgeleverd kunnen worden aan klanten. Voorkom deze ellende en onzekerheid door lokaal produceren en assembleren dichtbij huis.

Mondjesmaat druppelen onderdelen binnen maar geeft geen enkele zekerheid op de uitlevering van producten en onderdelen. 

De toelevering vanuit China is onbetrouwbaar geworden en drukt op de leverbetrouwbaarheid.

Pillen Group als Nederlands full service maakbedrijf wil bedrijven die de gehele of gedeeltelijke productie uit hebben besteedt aan bedrijven in Azië laten weten dat er zeker kansen liggen voor ons beiden om samenwerkingen dichterbij huis te zoeken. Niet alleen op de korte termijn maar ook zeker op de lange termijn.

Lokaal samenwerken vs inkopen, niet enkel uit het oogpunt van betrouwbare toelevering dichterbij huis, maar ook vanuit circulaire en duurzaam samenwerken.

Wij hebben in Nederland, in het Gelderse Lichtenvoorde, een ruim aanbod van eigen productiefaciliteiten om uit verschillende materialen zoals; metaal, hout, kunststof, etc. uw onderdelen en/ of eindproducten te maken en samen te stellen.

Pillen Group is in staat om met korte communicatie lijnen, snel te schakelen en halffabricaten / eindproducten snel bij de opdrachtgever / eindklant te krijgen zonder onnodig hoge transportkosten.

Inmiddels hebben al meerdere internationale merken de ontwikkeling, productie en eventuele assemblage al bij ons neergelegd. Bekijk hier voor welke markten en branches wij onder andere werken:  Who we work for

Durven jullie ons ook uit te dagen? 

Bron: https://nos.nl/artikel/2394153-containerprijs-bijna-vertienvoudigd-het-is-puinhoop-op-puinhoop-op-puinhoop

Meer weten? Neem contact op!

[contact-form-7 id=”4″ /]