Wat wij doen

Product idee of ontwerp?
Let’s make it possible!

Pillen Group is een familiebedrijf gevestigd in Lichtenvoorde (de Achterhoek) en wereldwijd actief in elke branche. Wij richten ons op de maakindustrie en staan bekend als:

  • full-service 24/7 productiepartner
  • OEM’er

Wat is een OEM’er? Een OEM’er is een Original Equipment Manufacterer, oftewel een Origineel Onderdelen Fabrikant.

Met meer dan 100 teamleden zijn wij één aanspreekpunt voor de complete ontwikkeling, productie en assemblage & montage van uw product(en). Onze passie voor vakmanschap en techniek staat hierin voorop.

FACTWALL PILLEN GROUP NL_AVO230612

All-in-one productie-partner

Als all-in-one productiepartner zijn wij in staat om voor ieder merk producten te produceren en projecten te organiseren. Wat kunnen wij precies en hoe doen we dat?

Ontdek in onze Pillen Group Factwall wat wij voor u kunnen betekenen in de organisatie en productie van uw product(en). Dit kunnen wij en zo doen wij dat!

Outsourcing

Pillen Group beheerst alle facetten voor het creëren van producten. Dit maakt ons de specialist voor projectmanagement in de maakindustrie.

Wat wij doen

Onderzoek & ontwikkeling

Wij verzorgen en ondersteunen uw complete project- en productmanagement. Denk aan het uitvoeren van technisch onderzoek, productdesign conceptmatig, engineering, uitwerken en bouwen van prototypes maar ook het uitvoeren van metingen.

Productie & toelevering

Met onze toelevering bewerken en leveren wij hoogwaardige producten uit metaal, hout en kunststoffen. Van enkelstuks tot middel en grote 24/7 series. Van speciale dunne plaatbewerking tot complete aluminium profielbewerking tot en met verspaning.

Assemblage & montage

Wij kunnen uw onderdelen of halffabrikaten assembleren tot een gewenst eindproduct. Dit eindproduct kunnen wij (voor)monteren in onze eigen montageruimten. Als het gewenst is testen en meten onze specialisten de producten voor onafhankelijk advies.

Benieuwd naar een samenwerking met Pillen Group?

Heeft u een vraag en/of opmerking of over onze producten/diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contact formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier