Complete assemblages

Voor de assemblage en montage van complete assemblages (eindproducten) bent u bij Pillen Group aan een goed betrouwbaar adres. Door onze eigen productie van Pillen Checkouts als merkproduct in de winkelinrichting hebben we veel ervaring en netwerkkennis hoe complete eindproducten voor zowel de interieur meubelindustrie als voor apparaten en machinebouw naar ons toe te trekken.

Van A tot Z de productie partner van uw eindproduct. Binnen onze organisatie is Pillen gespecialiseerd in de complete organisatie van idee tot productie en assemblage van interieur (design) producten/ meubelen als in complete (industriële) apparaten en machinebouw.

Productie en complete vervaardiging

Als design merkproduct is kwaliteit van essentieel belang. Ook de garantie dat ontwerpen en producten geproduceerd kunnen worden in de door u gevraagde aantallen en levertijden. Binnen de Pillen Group zijn we gespecialiseerd in de co-engineering, maar bovenal productie en montage van uw interieur & design producten. Een all-in producent dus. U het ontwerp, wij de productie en materiaalkennis.

Met samenwerking maken wij dromen en producten werkelijkheid! De complete producent en sourcing uit één hand. Naast onze kracht als machinefabriek en toelevering in de metaalbewerking is Pillen sinds 1997 eigen producent en leverancier van checkout meubelen, balies voor winkelomgevingen.

U de marketing en sales focus, Pillen Group de productie en assemblage. Als toeleverancier in de maakindustrie realiseren wij de productie, zodat u zich als verkoop organisatie kan focussen op uw klant en merk en wij volledig de productie voor u organiseren. Compleet producent.

In beeld een buitenkeuken ontwikkeld door Pillen Group.
In beeld een display design ontwikkeld door Pillen Group.

Complete outsourcing

Wij werken voor verschillende merkfabrikanten en product designers die inmiddels de complete organisatie van engineering, sourcing en productie bij Pillen Group heeft neergelegd.

Inmiddels bieden en produceren wij voor architecten, product ontwerpers, interieurbouwers & mooie merken veel meer product en interieur oplossingen waar wij trots op zijn!

  • Design tafels;
  • Design stoelen en banken;
  • Design (buiten)keukens;
  • Design armaturen lampen;
  • Design interieur stukken (verwarmingen, displays,; lectuurhouders, etc.).

Machine en industriële module- en apparatenbouw

Naast interieur en (design) meubelen zijn we ook sterk in de assemblage en montage van complete machines, modules en apparaten. Inmiddels zijn de door Pillen geproduceerde producten in machine en apparatenbouw internationaal terug te vinden in verschillende indoor en outdoor omgevingen. Mooie & sterke merken kiezen voor de Pillen Group

Waar we als maakindustrie trots op zijn is dat grote mooie merken kiezen voor de passie, persoonlijkheid en prestatiegerichtheid van ons team! Inmiddels bedienen wij vooraanstaande merken in de toelevering van OEM componenten en complete machine apparatenbouw uit onze fabrieken.

Merken en producten die iedereen dagelijks vasthoud, ziet, voelt ervaart, of in industrie, buiten omgevingen worden toegepast. Pillen heeft er wel mee te maken gehad, dat kunnen wij u beloven. Onze klanten en referenties beschrijven Pillen Group als: sparringspartner, ontwikkelaar, producent en partner, alles uit één hand en daarmee ontzorgend: een mooi compliment.

  • Was en spoel straten
  • Antennemasten
  • Patchkasten
  • Liniaire systemen
In beeld een design wandverarming ontwikkeld door Pillen Group.
In beeld de HeatFun panelen ontworpen en ontwikkeld door Pillen Group.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk bij de productie en assemblage van eindproducten? Afhankelijk van de klantvraag kan Pillen een second opinion vormen in uw ontwerp en eingineeringsproces om zo tot het beste ontwerp te komen dat productie klaar is voor seriematige productie. 

Kwaliteits en aftesten bij en in samenwerking met de klant
Ook vinden er kwaliteitscontroles en afnames plaats in opdracht enof in samenwerking met klant opdrachtgever. Hierbij kan gedacht worden aan electrische testen, systeme etsten etc.

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze mogelijkheden voor het ontwikkelen van industriële assemblages? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier