Complete assemblages

Naast dat Pillen Group verspanende, plaatbewerking en aluminium extrusieprofiel onderdelen maakt en deze kan samenstellen tot sub-assemblies / modules, verzorgt Pillen Group ook de complete assemblage van een product, machine en-of apparaat. Hiermee bedienen wij een diversiteit aan (gerenommeerde) nationale en internationale klanten in diverse markten.

Denk hierbij aan producten die iedereen dagelijks vasthoud, ziet, voelt en ervaart. Maar ook producten die in de industrie en /of in de buiten omgevingen worden toegepast. Onze klanten en referenties beschrijven Pillen Group als: sparringpartner, ontwikkelaar, producent en ketenpartner, alles uit één hand, oftewel een one-stop-shop.

Als complete system supplier monteren en testen we niet alleen modules, we verzorgen ook de complete supply chain. Pillen heeft zich dus gespecialiseerd in het produceren van componenten, modules die bestaan uit combinatie van mechanische en elektronische onderdelen.

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze mogelijkheden voor het ontwikkelen van complete assemblages? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier