Onze engineers ondersteunen en ontzorgen je als opdrachtgever bij de ontwikkeling van bestaande (re-engineering of  co-engineering) of nieuwe (engineering) onderdelen, componenten of producten.

Steeds vaker ontvangen wij van verschillende opdrachtgevers de ‘even snel tussendoor’-vraag of iets wat bedacht en getekend is ook geproduceerd kan worden.

Twee medewerkers van Pillen Group overleggen over een productontwerp.

Gewenste kwaliteitseisen

Onze praktijkervaring is dat bij vele opdrachtgevers product(ie)tekeningen gerealiseerd worden, of uitbesteed worden bij een engineeringsbureau als tussenpartij, waarbij het ontwerp aan allerlei variabelen volgens tekenprogramma’s moet voldoen terwijl dit volgens onze expertise niet altijd noodzakelijk is voor de maakbaarheid en de gewenste kwaliteitseisen.

Deze mismatch wat voor een onnodige hoge kostprijscalculatie zorgt kan voorkomen worden door met ons als productie- en assemblage partner in een eerder stadium om tafel te gaan om de wensen op het gebied van engineering, co- of re-engineering tijdig kenbaar te maken en door ons uit te laten voeren.

Onze maakkennis en ons materiaal onafhankelijke denken en doen zorgen er voor dat je als opdrachtgever bij uitstek de meest hoogwaardige output ontvangt in de maakbaarheid van een onderdeel, component en/of product.

Wij helpen u graag persoonlijk

Heeft u een vraag en wilt u meer weten over verschillende vormen van engineering? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier