Design assemblages

Voor de assemblage en montage van complete interieur en design eindproducten bent u bij Pillen aan een goed betrouwbaar adres.

Door onze eigen productie van Pillen Checkouts als merkproduct in de winkelinrichting hebben we veel ervaring en netwerkkennis hoe complete eindproducten voor zowel de interieur meubelindustrie als voor apparaten en machinebouw naar ons toe te trekken.

Van A tot Z de productie partner van uw eindproduct. Binnen onze organisatie is Pillen gespecialiseerd in de complete organisatie van idee tot productie en assemblage van interieur (design) producten/ meubelen als in complete (industriële) apparaten en machinebouw.

Productie en complete vervaardiging

Als design merkproduct is kwaliteit van essentieel belang, ook de garantie dat ontwerpen, producten geproduceerd kunnen worden in de door u gevraagde aantallen en levertijden.

Binnen de Pillen Group zijn we gespecialiseerd in de co-engineering, maar bovenal productie en montage van uw interieur & design producten. Een all-in producent dus. U het ontwerp, wij de productie en materiaalkennis.

  In beeld een design wandverarming ontwikkeld door Pillen Group.

  Met samenwerking maken wij dromen en producten werkelijkheid! De complete producent en sourcing uit één hand. Naast onze kracht als machinefabriek en toelevering in de metaalbewerking is Pillen sinds 1997 eigen producent en leverancier van checkout meubelen, balies voor winkelomgevingen.

  U de marketing en sales focus, Pillen de sourcing productie en assemblage. Als toeleverancier in de maakindustrie realiseren wij de productie, zodat u zich als verkoop organisatie kan focussen op uw klant en merk en wij volledig de productie voor u organiseren. Compleet producent.

  Complete outsourcing

  Wij werken voor verschillende merkfabrikanten en product designers die inmiddels de complete organisatie van engineering sourcing en productie bij Pillen heeft neergelegd.  Inmiddels bieden en produceren wij voor architecten, product ontwerpers, interieurbouwers & mooie merken veel meer product en interieur oplossingen waar wij trots op zijn! 

  • Design tafels;
  • Design stoelen en banken;
  • Design (buiten)keukens;
  • Design armaturen lampen;
  • Design interieur stukken (verwarmingen, displays,; lectuurhouders, etc.).
  In beeld een buitenkeuken ontwikkeld door Pillen Group.

  Meer informatie

  Heeft u een vraag over onze mogelijkheden voor het ontwikkelen van design assemblages? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

  Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

  Openingstijden

  Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

  Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

  Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

  Contactformulier