Circulaire maakindustrie

Als de Pillen Group zijn wij constant bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet alleen binnen de Pillen Group, maar ook met onze relaties. Met onze kennis en vakmanschap helpen wij onder andere onze klanten om hun bedrijfsvoering duurzaam te verbeteren.

Onze plek binnen de maatschappij is een rol waarvan wij bewust zijn en leveren hier een actieve bijdrage aan. Naast onze bijdrage aan de maatschappij (People), zijn ook het milieu (Planet) en de economie (Profit) voor ons belangrijke aspecten.

Wilt u weten wat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons betekent en welke keuzes wij hierin maken? Lees onze MVO Duurzaamheidsverklaring.

Het logo van MVO Nederland
Het logo van de MVO-monitor namens de Metaalunie. Pillen Group is namens deze MVO-monitor gecertificeerd.

Certificaat MVO-monitor

Als ondernemer in het mkb-metaal krijgen wij ook steeds vaker de vraag van klanten of wij, als de Pillen Group, maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij verwijzen ze dan graag door naar onze MVO Duurzaamheidsverklaring. Toch vinden wij het belangrijk om een geheel passend antwoord te geven.

In veel gevallen verlangt de klant ook een zeker bewijs dat het duurzaamheidniveau die gesteld wordt daadwerkelijk behaald wordt. Daarom hebben wij als lid van de Metaalunie meegedaan aan het project ‘MVO-Monitor’ om te bepalen in hoeverre wij, als onderneming, verantwoord ondernemen. Met succes aangezien wij in mei 2017 het certificaat van de Metaalunie MVO-Monitor hebben ontvangen.

Meer weten over ons MVO-beleid?

Heeft u een vraag en/of opmerking of? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen. U kunt ons bereiken via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier