Kwaliteitsmanagement

Kwaliteits-management

Bij ons staat kwaliteit en het ontzorgen van onze klanten op de eerste plaats. Hierbij speelt vakmanschap & kennis een essentiële rol. Door een zorgvuldige selectie en bijscholing van onze medewerkers, blijven wij ons ontwikkelen ten behoeve van kwaliteit, innovatie en continuïteit waar u als afnemer behoefte aan heeft.

Naast onze gekwalificeerde kundige medewerkers zijn wij een ISO gecertificeerde organisatie.  Daarnaast investeren wij als organisatie in het automatiseren en robotiseren van onze processen.

Ook bestaat er bij Pillen de mogelijkheid om uw producten voor metingen in te besteden.

In beeld een aantal medewerkers van Pillen Group.
In beeld het handmatig en nauwkeurig aanlijmen van houtmateriaal bij Pillen Group.

Nul-fouten principe

Ons kwaliteitsbeleid is erop gericht om te streven naar een ‘nul-fouten principe’. Dankzij onze geconditioneerde meetkamer, moderne 3D meetmachines en onze kwaliteitsmedewerkers kan dit worden gerealiseerd.

Het voordeel van diverse formaten CNC meetmachines is dat wij enkelstuks productie maar ook grotere series volautomatisch kunnen meten en daarbij van een meetrapport voorzien. Onze controle strekt zich uit van procescontrole tot  (indien gewenst) een volledige eindcontrole.

Meer weten over ons kwaliteitsmanagement?

Heeft u een vraag en/of opmerking of? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen. U kunt ons bereiken via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier