Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Laat staan hoeveel video’s zeggen. De verschillende specialisaties van onze bedrijven zijn dan ook te bewonderen in een eigen video.
Overzichtelijk is per discipline in beeld gebracht wat ons dagelijkse werkzaamheden zijn en hoe jullie kunnen bedienen met onze technische kennis en kunde.

Daag ons uit!
Ben je geïnteresseerd in alle onderdelen van ons bedrijf? Bekijk dan al onze video’s!
Alleen geïnteresseerd in één specifiek specialisme, focus je dan hierop.

Pillen Group, hét aanspreekpunt in de maakindustrie voor de complete productie, assemblage van uw product(en).
U kunt bij ons terecht met al uw vragen, wij presenteren onszelf graag als partner én productenbouwer.

Divisie toeleveringen

Let’s make it! Onze toeleveringsbedrijven zijn gespecialiseerd in verschillende specialismen. Op zoek naar een leverancier  / partner voor levering van fijnmechanische onderdelen, (speciale) plaatbewerking en/of profielbewerking? Wij nemen jullie graag mee in onze wereld.

Van enkelstuks tot middel en grote series uw partner.

We build it!  Research & Development, te combineren met assemblage mogelijkheid daarin is Pillen Projects gespecialiseerd. Van A t/m Z, het complete project- en product management verzorgen.

Pillen Projects, uw partner als het gaat om engineering of re-engineering, sourcing, productie en samenstellen van het eindproduct.
Wij stellen een verscheidenheid van eindmontages samen, zoals voor apparatenbouw, maar ook voor verschillende interieurproducten

Divisie R&D en assemblages

Divisie Eigen producten

Wij staan met onze productiefaciliteiten voor u als ontwerper, architect, productontwerper, engineer om van uw idee een product te maken. Maar ook produceren wij onze eigen eindproducten.
Pillen Checkout Systems, specialist in het ontwerp en productie van kassameubelen, balies en displayoplossingen.  Pillen Products produceert ergonomische en comfortabele interieuroplossingen voor woon, leef en professionele werkomgevingen op het gebied van Akoestiek, Infrarood verwarming en LED verlichting en combinaties van deze.

Naast onze vele productie mogelijkheden bieden wij als product ook steeds meer service aan. Creatieve brainstormsessies, diensten ten behoeve van engineering, project en productmanagement, etc, niets is ons te gek.

Divisie Diensten

Wij zijn Pillen