Het productidee wordt bijna werkelijkheid! De eerste designs & visualisaties zijn gerealiseerd. Ook is de fase van re-engineering, co-engineering of engineering doorlopen en is de ontwikkelingsfase ook achter de rug. Een mogelijke vervolgstap is om een prototype van het component, halffabrikaat of product te maken.

Protoyping kunnen wij realiseren vanuit verschillende wegen;

  1. De opdrachtgever heeft zelf al de eerste stappen van het ontwikkelingsproces gerealiseerd en vraagt of Pillen Group het prototyping gedeeld wil realiseren;
  2. Pillen Group heeft de verschillende stappen van het productontwikkelingsproces al samen met de opdrachtgever gerealiseerd.
Een prototype van een design buitenkeuken ontworpen door Pillen Group.

Het nut van een prototype

De testfase is van cruciaal belang om te bepalen of er doorgegaan kan worden met de productontwikkeling.  Pillen helpt opdrachtgevers al vele jaren met het realiseren van prototypes. 

Prototyping stelt de opdrachtgever in staat om te testen voordat er grotere series in productie gaan. Het realiseren van een prototykpe zorgt er voor dat eventuele fouten en risico’s eerder aan het licht komen en in deze fase sneller getackeld kunnen worden.

Nog een argument om een prototype te bouwen is dat er getoetst kan worden of het bedachte component, halffabricaat of product ook daadwerkelijk voldoet aan de verwachtingen en vooraf gesteld eisen.

Product goedgekeurd?

Pillen kan de productie en indien wenselijk de assemblage en montage incompany verzorgen. Of als de opdrachtgever hierin andere keuzes maakt, respecteren wij deze uiteraard ook.

Meer weten over de mogelijkheden voor een prototype van uw product?

Heeft u een vraag over de ontwikkeling van uw product? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier