Industriële assemblages

Naast interieur en (design) meubelen zijn we ook sterk in de assemblage en montage van complete machines, modules en apparaten. Inmiddels zijn de door Pillen geproduceerde producten in machine en apparatenbouw internationaal terug te vinden in verschillende indoor en outdoor omgevingen.

Mooie & sterke merken kiezen voor de Pillen Group. Waar we als maakindustrie trots op zijn is dat grote mooie merken kiezen voor de passie, persoonlijkheid en prestatiegerichtheid van ons team!

Machine en industriële module- en apparatenbouw

Inmiddels bedienen wij vooraanstaande merken in de toelevering van OEM componenten en complete machine apparatenbouw uit onze fabrieken.

Merken en producten die iedereen dagelijks vasthoud, ziet, voelt ervaart, of in industrie, buiten omgevingen worden toegepast. Pillen heeft er wel mee te maken gehad, dat kunnen wij u beloven. Onze klanten en referenties beschrijven Pillen Group als: sparringspartner, ontwikkelaar, producent en partner, alles uit één hand en daarmee ontzorgend: een mooi compliment.

  • Was en spoel straten
  • Antennemasten
  • Patchkasten
  • Liniaire systemen

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze mogelijkheden voor het ontwikkelen van industriële assemblages? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier