Assemblage & montage

Binnen onze productiebedrijven in de verspaning, plaatbewerking en aluminium profielbewerking beschikken wij ook over grote assemblage mogelijkheden.

Dit maakt Pillen Group sinds 1997 een toeleverancier in de toelevering van samengestelde modules, complete machines en of apparaten.

Projectmatig plannen en organiseren

Door onze eigen eindproducten (checkouts, infraroodverwarmingen) zijn wij in staat om ook uw eindproduct volledig te kunnen assembleren als een eindproduct. Onze manier van ontwikkelen, meedenken met de klant, ervaring in montages en de projectmontage organisatie met engineering, sourcing en productie maken de Pillen Group tot één aanspreekpunt voor ook uw producten of productcomponenten.

Groot netwerk samenwerkingspartners

Groot netwerk samenwerkings-partners

Onze netwerkrelaties met technische groothandels, materiaalleveranciers en productiepartners maken ons krachtig in het maken van uw kwaliteitsproduct! De halffabricaten die wij vervaardigen in eigen fabrieken kunnen worden voor gemonteerd zodat het aan kan sluiten bij uw behoefte of compleet afgemonteerd.  Zo beschikt Pillen over schone en georganiseerde montageruimten en aftest mogelijkheden voor uw eindproduct.

Wij denken met u mee. Dat is een harde belofte, waarin we ons verplichten constant verbeteringen door te voeren en naar u te luisteren, dit sluit ook aan bij onze ISO9001 certificeringen. Onze technici en vakmensen staan voor u klaar om uw probleem of idee uit te werken en gewenst te industrialiseren. Sinds 1997 behoren compleet en of deelmontage, assemblage van producten tot de mogelijkheden bij Pillen.

In beeld assemblage producten van Pillen Group.
technisch inkoper

Combinatie met toelevering door de klant

Het is uniek te noemen dat deze assemblages en montage mogelijkheden gecombineerd worden met eigen toeleverende bedrijven, waarbij automatisering, robotisering, en de hoge kwaliteit centraal staat. Onze assemblage en modulebouw medewerkers zijn breed en flexibel inzetbaar. De combinatie van vakkundige las medewerkers, elektriciens, fijn montagemedewerkers zorgen ervoor dat wij bijna alle soorten producten, projecten kunnen monteren.

Grote en kleine merken kiezen voor Pillen
Merken klein en groot kiezen ervoor om de productie uit handen te geven aan een producerende assemblerende partner die de kwaliteiten, ontwerpen kan borgen die gevraagd wordt, zodat merken zich kunnen focussen op de marketing en sales van producten en niet ook de focus ligt op het sourcen kwaliteitsbeheersing van de maakbaarheid van producten. Pillen wordt de partner voor het produceren assembleren van uw modules, machines, apparaten.

Synergie & co-creatie

Wij ontzorgen u in de complete samenbouw assemblages en montage van uw product. Doordat Pillen u het gehele product en projectmanagement uit handen kan nemen kan er ook logistiek matig veel bespaard worden. Er ontstaan synergie voordelen in tijd en daarmee kunt u met uw product samenstelling competitief zijn ten opzichte van lageloonlanden.

Totaalleverancier Pillen
Metaalbewerkingen werkt op basis van co-creation. Dat is samenwerkend naar het doel. Het doel is uw wens. Door samen te werken geloven we een beter resultaat te boeken. U heeft kennis en wensen in huis die we combineren met onze kennis en machines. Deze combinatie stelt ons beide in staat om efficiënt tot uw doel te komen.

In beeld rvs assemblage armaturen van Pillen Group.

Samenwerken op het gebied van assemblage & montage?

Heeft u een vraag over onze assemblage- en montage-mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier