Over Pillen Group

Sinds 1956 is de Pillen Group een familiebedrijf. Aan de Nederlands-Duitse grens werken wij vanuit Lichtenvoorde op meer dan 15.000m2 verdeeld over vier productielocaties.

Met meer dan 100 teamleden zijn wij één aanspreekpunt in de maakindustrie voor de complete ontwikkeling, productie en assemblage & montage van uw product(en). Vakmanschap en techniek staat voorop. Lees meer over het ontstaan en de geschiedenis van Pillen Group.Het logo van Pillen Group met op de achtergrond meerdere medewerkers in beeld.

Onze missie

“Wij willen altijd het onmogelijke mogelijk maken en bieden altijd een oplossing op maat voor onze klanten. Dat kunnen we wel, dat maken we mooi, laten we het probleem eerst maar hebben; de oplossing komt er wel.”

– Pillen Sr., 1956

Onze visie

Wij geloven in ons statement (IM)POSSIBLE denken in continue verbetering en kwaliteitsbeheersing. Wij willen met passie voor techniek en innovatie door blijven investeren in mens en machines. Wij streven hierbij om een solide merk partner te zijn voor vooraanstaande merken en ondernemers.

Onze kernwaarden

Puur

Wij zijn een open organisatie met een no-nonsens mentaliteit. Dit doen wij door ons bescheiden op te stellen, onze nuchtere aanpak én heldere en oprechte communicatie.

Ook in onze visie op MVO sluiten wij graag aan bij deze kernwaarden. Wij staan midden in de samenleving en maken ons er sterk voor dat onze producten op een verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Passie

Passie voor ons werk is de bron van alles wat wij doen. En dat is voelbaar door onze betrokkenheid en ondernemendheid. Als familiebedrijf zit het in onze genen. Wij gaan verder waar andere stoppen.

Samen met onze medewerkers, partners en klanten werken wij voor en aan de groei van het bedrijf. Wij geloven dan ook in het bundelen van krachten en kennis gebaseerd op eerlijkheid.

Prestatie

Prestatie staat voor innovatie en ambitie. Wij richten onze pijlen, samen met de klant, altijd op het beste resultaat van de hoogste kwaliteit. Dit vraagt om veel expertise en ervaring van onze medewerkers.

Daarom investeren wij ook sterk in de knowhow van ons bedrijf. Het woord ‘onmogelijk’ staat niet in ons woordenboek en zetten ons dan ook altijd voor meer dan 100% in.

Persoonlijk

Wij nemen de tijd om mensen en organisaties echt te leren kennen. Door open te staan voor elkaar en met oprechte interesse te luisteren, kunnen wij beter begrijpen wat nodig is om succesvol te zijn.

Rechtdoorzee, eerlijk en doelgericht. Zo bouwen wij aan duurzame relaties en komen mensen optimaal tot hun recht. Samen maken wij namelijk de organisatie.

Wij helpen u graag persoonlijk

Heeft u een vraag en/of opmerking of? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen. U kunt ons bereiken via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Vakantie- en feestdagen

In de winter van 2022 zijn wij gesloten van:
20 december t/m 3 januari 2022.

Contactformulier