Het bedenken en ontwikkelen van nieuwe productoplossingen dat is wat wij doen. We analyseren niet het probleem. Nee, we luisteren naar de ideeën en wensen van onze klanten/opdrachtgevers en stellen samen de eisen van de oplossing op.

Pillen Group creëert graag iets nieuws, iets onverwachts, iets waar je niet aan gedacht hebt. En dat is precies de reden waarom je partner wilt én moet zijn van Pillen Group.

Zeker in tijden van materiaalschaarste, circulair denken én doen is onze stijl van onderzoek, productie en assemblage een aangename verrassing.

Twee medewerkers van Pillen Group overleggen over een productontwerp.

Inzicht in uw wensen en behoeften

Er zijn miljoenen uitdagingen die om een oplossing smeken. Uiteindelijk is er een oplossing voor elke uitdaging. Ons onderzoek start met open vragen, samen met onze opdrachtgevers zijn wij nieuwsgierig naar wat we gaan vinden.

Research is bedoeld om inzichten te krijgen om te kunnen ontwerpen én te testen. Inlevingsvermogen is hierbij een must. Wij luisteren naar de opdrachtgever en durven mee te denken. Ook geven wij indien nodig een gezonde dosis tegengas. Kritisch mag je namelijk best zijn, dat houdt elkaar scherp in een gezond partnerschap.

Uitdagingen en kansen

Welke ideeën zijn er? Welke uitdagingen komen we tegen? Welke wensen én eisen worden er gesteld?

Pillen inventariseert vanuit verschillende invalshoeken de ideeën. Hierdoor kaderen wij de casus en kijken we welke uitdagingen en kansen zich aandoen om het idee maakbaar te krijgen. Samen sparren en ideeën framen in een researchfase? Brainstormen en technisch creatief mee denken doen wij al automatisch.

Onze manier van onderzoek doen is niet zozeer gericht op het vinden en bewijzen van feiten, maar staat veelal in het teken van het technisch (creatieve) proces. Dit is geslaagd als de gemaakte oplossing de echte uitdaging heeft opgelost.

Een Pillen Group medewerker bezig met electromontages.
technisch inkoper

Primair en secundaire onderzoek

Uiteraard is er geen ontkomen aan om een combinatie te maken van primair onderzoek (onderzoek wat Pillen zelf uitvoert) en het secundaire onderzoek (onderzoek waarbij wij gebruik maken van bestaande bronnen (bv. CBS). Maar de wegingsfactor bepalen we samen met onze partner.

Onderzoek naar wat er gemaakt moet worden en voor welke toepassing?

Onderzoek naar  de beste (circulaire) materiaalkeuzes hoe iets gemaakt kan worden?

Onderzoek naar de marktpotentie en bijbehorende circulaire businessmodellen?

Onderzoek naar het onbekende?

Daag ons uit!

Meer weten over onze onderzoeksmogelijkheden?

Meer weten over onze onderzoeks-mogelijkheden?

Heeft u een vraag over het uitbesteden van uw onderzoek? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier