Onderzoek & ontwikkeling

Van idee tot (eind) product klinkt mooi, maar Pillen doet het ook gewoon. Het zit in ons DNA dat wij een complete én innovatieve full service partner in de maakindustrie zijn. En dat voor een heel breed scala aan opdrachtgevers binnen Europa en daarbuiten.

Het ontwikkelen van een onderdeel, sub-component of product vereist afstemming en aansturing van verschillende disciplines en een toegewijd team. Voor ons is dit dagelijkse routine.

Op het gebied van ontwikkeling werken wij met verschillende elkaar opvolgende expertises. Afhankelijk van uw vraag of behoefte is het mogelijk om in elke fase in te stappen. Klik op de buttons voor meer informatie.

In beeld diverse prototype van een product gemaakt bij Pillen Group.

Van idee tot aan eindproduct

Het realiseren van een tastbaar eindresultaat door een idee om te zetten in een product. Dat is waar wij goed in zijn. We beschikken zelf over alle mensen en middelen waardoor we met korte lijnen snel kunnen schakelen. Een team van ervaren nuchtere professionals op het gebied van ontwerp, (re- en co) engineering, productie, assemblage en kwaliteit maken dit alles mogelijk.

Oneindige materiaalkennis
Onze kennis van verschillende soorten materialen in één bedrijf is uitzonderlijk te noemen in de maakindustrie. Wij realiseren bewerkingen aan verschillende metaalsoorten (staal, RVS en aluminium), hout, kunststof, steen en glas. Als wij het niet kunnen bewerken, dan weten we wel hoe het kunnen verwerken.

Het onmogelijke, mogelijk maken

‘Onmogelijk’ kennen wij dan ook niet, want er is altijd wel een oplossing om tot een resultaat te komen. Wij houden daarbij rekening met de planning en gestelde budgetten die afgesproken zijn met onze klachten/opdrachtgevers.

Volle vaart en snelheid
Door onze ervaring en ons vakmanschap kunnen we de ontwikkeling van een idee of ontwerp dan ook in volle vaart en snelheid realiseren. Of het nu gaat om een industrieel component/halffabrikaat of een compleet eindproduct. Let’s make it!  En dat alles op Nederlandse bodem.

The best way to have a good idea is to have many ideas – Linus Paulin

Ondersteuning nodig bij uw onderzoek of productontwikkeling?

Heeft u een vraag over de ontwikkeling van uw product of ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier