Werken bij Pillen Group

Werken in de techniek, dat kan bij Pillen Group!

Op zoek naar een (nieuwe) baan of werkervaring? En ben je benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Lees dan de Pure verhalen van onze medewerkers. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om bij ons te komen werken? Bekijk dan onze openstaande vacatures, stages en afstudeeropdrachten.

Pure verhalen

Onze werknemers vertellen je graag over hun werk bij Pillen Group. Hoe komt iemand bij ons terecht? Waarom krijgt diegene bij ons een kans? En wat maakt het werk zo leuk en uitdagend? Je leest het in onze Pure verhalen.

Vacatures

Ons bedrijf is continu in beweging. Innovaties volgen elkaar snel op. Dat zorgt ervoor dat we groeien. Groei jij met ons mee? We hebben op vrijwel elk niveau verschillende vacatures openstaan.

Stages & afstuderen

Wil jij weten of werken in de techniek iets voor jou is? Bij ons kom je hier achter. Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires die het vak techniek bij ons willen leren. Daarnaast bieden we ook ruimte voor afstudeeropdrachten.

In beeld een aantal medewerkers van Pillen Group.
Een afbeelding met veel fruit passend bij het fris & fruitig werken bij Pillen Group.

Fris en fruitig werken

Welk steentje kun je bijdragen om jezelf, je collega’s en relaties gezonder te laten eten? Want het is simpelweg bewezen dat gezonde mensen zich fitter én vitaler voelen.

Vanuit onze kernwaarden; puur, passie, persoonlijk, prestatie is het een logisch vervolg dat wij arbeidsvitaminen in de vorm van vers fruit ter beschikking stellen op onze locaties.

Een gezond, fit en vitaal team draagt bij aan een gemoedelijk en prettige werksfeer waarbij velen zich comfortabel voelen. Hoe mooi is dat?

Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar eigen quilty pleasure en die mag er ook zeker zijn om eens een minder of geen gezond tussendoortje te scoren. Maar alles begint met bewust zijn en het inzetten van de verandering.

Fruit is natuurlijk ook gewoon lekker! Of het nu een appel, banaan, peer, mandarijn of een pruim is, het vrolijke kleurenpallet van een gevulde fruitmand doet watertanden.

Kan jij de verleiding weerstaan om je tanden in één van deze fruitsoorten te zetten en te ervaren wat fruit met je doet?