Assemblage Samenstellingen

Pillen beschikt over grote assemblage faciliteiten in haar productiehallen. Ook ESD vloerlocaties maken Pillen een perfecte partner voor inbesteding van montages van uw producten.
Meer info nodig?
sales@pillen.eu
+31 (0)544 390000
Of neem direct contact op

Sinds 1997 krachtig in assemblage direct op de fabricage

Wij denken met u mee. Dat is een harde belofte, waarin we ons verplichten constant te verbeteringen door te voeren en naar u te luisteren. Onze technici staan voor u klaar om uw probleem of idee uit te werken en gewenst te industrialiseren. Sinds 1997 behoren compleet en of deelmontage, assemblage van producten tot de mogelijkheden bij Pillen.

De maakindustrie compleet als één aanspreekpunt

Binnen onze productiebedrijven in de verspaning en plaatbewerking beschikken wij ook over grote assemblage mogelijkheden, dit al sinds 1997! Door onze eigen eindproducten (checkouts, infraroodverwarmingen) zijn wij in staat om ook uw eindproduct volledig te kunnen assembleren als een eindproduct. Onze manier van ontwikkelen, meedenken met de klant, ervaring in montages maken de Pillen Group tot één aanspreekpunt voor ook uw producten of productcomponenten.  Onze netwerkrelaties met technische groothandels, materiaalleveranciers en productiepartners maken ons krachtig in het maken van uw kwaliteitsproduct! De halffabricaten die wij vervaardigen in eigen fabrieken kunnen worden voor gemonteerd zodat het aan kan sluiten bij uw behoefte of compleet afgemonteerd.  Zo beschikt Pillen over schone en georganiseerde montageruimten en aftest mogelijkheden voor uw eindproduct.

Keten intergratie van engineering, productie en assemblage.

  • Engineering of Re-Engineering met CAD/CAM/ Solidworks programma’s
  • Samenstellen & montage van eindproducten
  • Logistieke proces van verpakken van producten tot (inter)nationale distributie.