Wij zijn één aanspreekpunt voor de productie en assemblage van uw machines en apparaten!

Binnen onze productiebedrijven in de verspaning en plaatbewerking beschikken wij ook over grote assemblage mogelijkheden, dit al sinds 1997!

Door onze eigen eindproducten (checkouts, infraroodverwarmingen) zijn wij in staat om ook uw eindproduct volledig te kunnen assembleren als een eindproduct. Onze manier van ontwikkelen, meedenken met de klant, ervaring in montages maken de Pillen Group tot één aanspreekpunt voor ook uw producten of productcomponenten.

Onze netwerkrelaties met technische groothandels, materiaalleveranciers en productiepartners maken ons krachtig in het maken van uw kwaliteitsproduct! De halffabricaten die wij vervaardigen in eigen fabrieken kunnen worden voor gemonteerd zodat het aan kan sluiten bij uw behoefte of compleet afgemonteerd.  Zo beschikt Pillen over schone en georganiseerde montageruimten en aftest mogelijkheden voor uw eindproduct.

Wij denken met u mee. Dat is een harde belofte, waarin we ons verplichten constant verbeteringen door te voeren en naar u te luisteren. Onze technici en vakmensen staan voor u klaar om uw probleem of idee uit te werken en gewenst te industrialiseren. Sinds 1997 behoren compleet en of deelmontage, assemblage van producten tot de mogelijkheden bij Pillen.

Sinds 1956 krachtig in assemblage direct op de fabricage

Eigenschappen

Bedrijf Pillen Projects
Waar zijn we goed in Wij denken mee in ontwikkeling, organiseren de inkoop, sourcing, complete productie en uiteindelijk de assemblage & montage van machines, modules en apparaten.

Bekijk het filmpje

Precisie is gewenst als het gaat om assemblage van fijnmechanische product samenstellingen, hierbij kunnen optioneel ook elektrische componenten aangesloten en getest worden.

Kleine apparaten en fijnmechanische onderdelen worden zorgvuldig verpakt. 

Keten intergratie van engineering, productie en assemblage

  • Engineering of Re-Engineering met CAD/CAM/ Solidworks programma’s
  • Samenstellen & montage van eindproducten
  • Logistieke proces van verpakken van producten tot (inter)nationale distributie.

Lees hier nog meer over hoe je bij Pillen op productmanagement en projectmanagement kunt besparen in de module en machinebouw. 

Meer weten?

Wilt u een offerte aanvraag doen? Neem in het formulier contact met ons op!

Offerte aanvraag

    Voeg eventueel bestanden toe..