Non food winkels

Al meer dan 65 jaar bewerken wij vol passie verschillende soorten metaal. Uitgegroeid tot een innovatief maakbedrijf gevestigd in Nederland beschikken wij in huis over een eigen enigineering-, productie- en assemblage afdeling. Niets is onmogelijk!

Wij gaan verder dan bewerkingen rondom metaal. Ook voor hout- en kunsstofbewerkingen zijn wij de partner die uw idee realiseert! Samen met onze opdrachtgevers realiseren wij communicatie oplossingen die bijdragen aan het succes van uw bedrijf.

Onze drive en missie is het onmogelijke mogelijk maken in de productie, assemblage van producten van onze klanten, samen met een groot netwerk van materiaal en productiepartners. We krijgen energie van productideeën van onze klanten en uiteindelijk nog meer energie door productie en assemblage oplossingen te kunnen bieden voor onze klanten.

Innovatieve producent van uw touchscreen, betaalkiosk, bestelzuil en display

Inmiddels ontwerpen, ontwikkelen we door, werken we uit samen met onze opdrachtgevers prachtige product en presentatiesoplossingen en behuizingen ten behoeve van digitale (touch) screen kiosken, bestelzuilen, productdisplays en reclameschermen. Van enkelstuks voor luxe tentoonstellingen tot seriematige productie van stations.

Toepassing

De informatiezuilen, bestelzuilen, betaalkiosken en digitale displays zijn multifunctioneel inzetbaar. Denk aan toepassing in food en non-food winkels, horecagelegenheden zoals: bars, restaurants, hotels, musea, pretparken, congreszalen, bioscopen etc. Niet alleen binnen (indoor) zijn onze producten inzetbaar, ook voor buitengebruik (outdoor)!

Interieurbouw ervaring

Onze ervaring in de ontwikkeling, productie en bouw van onze eigen checkouts zorgt er voor dat we in staat zijn om mee te denken als productdeveloper / designer, bedenker van de interieurproducten gericht op winkels, sport en of bijvoorbeeld bioscoop omgevingen, omdat we begrijpen waar uw display, bestelzuil, kiosk aan moet voldoen om bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid te waarborgen. Uiteindelijk misschien commercieel, zijn we zelfs in staat indien die behoefte bestaat om uw product en netwerk te verbinden met onze Europese retail klanten en architecten.

Sparringpartner voor uw engineering en product developers

Ons team van engineering staat voor u klaar om mee te denken in uw oplossingen. Zo kunnen we u verschillende trajecten aanbieden waarin de klant de ideeën kan toetsen aan bijvoorbeeld maakbaarheid van een productdisplay, maar u kunt ook deelnemen aan een materiaal innovatie sessie, waarin ons team u helpt keuzes te maken uit welke materialen componenten u de zuil, displays en kiosken kunt vervaardigen. Thema’s zoals circulair denken, kostprijs denken zijn variabelen waarover u input kunt krijgen vanuit onze teamleden.

Out of the box durven denken

Belangrijk is dat we samen met u “out of the box” durven te denken. Je kunt hierbij denken aan innovatieve verbindingstechnieken zoals lijmen, laserlassen als oplossingen om componenten aan elkaar te verbinden voor de displays. Maar ook combinaties van functionaliteiten; zo heeft Pillen samen met een klant een oplossing bedacht om een hygiëne display te combineren met een bestelzuil functie. Waarom niet, dat zijn toch 2 behoeftes in één product oplossing?  Laten we samen het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken! Let’s make it Possible!

Productie En Assemblage Partner Bestelzuil Pillen Group

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze mogelijkheden in de non food winkel branche? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier