Naast dat wij losse componenten uit verspaning, aluminium extrusieprofiel bewerking en plaatbewerking kunnen vervaardigen, maakt Pillen Group ook sub-samenstellingen oftewel modules waarna de eindklant alleen de eindmontage nog hoeft te doen. Hiervoor krijgt de klant een sub-samenstelling geleverd in plaats van diverse losse componenten.

Componenten samenbrengen tot modules

Middels een handleiding, al dan niet verkregen van de klant of door ons zelf gemaakt, worden de componenten samengebracht tot een module. Dit noemen wij ook wel een sub-samenstelling. Het kan zijn dat de onderdelen van de sub-samenstellingen volledig of deels ‘in house’ worden geproduceerd en in dat geval een deel wordt toegeleverd of ingekocht.

Uiteindelijk kan middels een eind-test de module worden afgetest en goedgekeurd zodat de module direct gereed is voor de eindmontage bij de klant.

Industriële samenstellingen

Pillen Group gaat ook nog een stap verder dan het maken van modules (sub-samenstellingen). Wij kunnen ook complete industriële assemblages en design assemblages verzorgen.

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze mogelijkheden voor het ontwikkelen van modules? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier