De machine en apparatenbouw als sector is een brede “who we work for” eigenlijk omvat dit een grote diversiteit aan klanten en productgroepen. We beschrijven hieronder een aantal producten waarvan Pillen onderdelen produceert en toelevert vanuit haar fijnmechanische verspaning, plaatbewerking of profielbewerking aan mooie merken en producten.

Machine Apparatenbouw Toelevering Onderdelen Kranen En Graafmachines

Producenten van onderdelen voor machine- en apparatenbouw

  • Pillen verzorgt de co-engineering, adviseert en produceert al meer dan 10 jaar voor verschillende klanten in de machinebouw én apparatenbouw.
  • Wij beschikken als toeleverancier / partner aan de machinebouw en apparatenbouw over verschillende certificeringen zoals: ISO, AUKOM en PED (Pressure Equipment Directive).
  • Wij zij in staat om uw bedrijf  compleet toe te leveren als het gaat om fijnmechanische componenten en onderdelenplaatbewerking van hoogwaardige materialen en verzorgen indien wenselijk de complete assemblages voor uw machine- en/of apparaat.

Toepassingen

Analyse-apparatuur

Wij zijn producent en toeleverancier van onderdelen voor analyseapparatuur: Het produceren en samenstellen van verspanende onderdelen, plaatwerkonderdelen en electro componenten.

Behuizingen

Wij maken plaatwerk onderdelen / behuizingen t.b.v. apparaten, cameras, displays, beamers. Nauwkeurigheid in tolerantie en afwerking zijn hierbij van belang. Behuizingen kunnen wij intern ook aftesten met lucht en of water.

Beschermingskasten

Wij zijn producent en toeleverancier van een beschermingskast b.v. machinebouw. Hiervoor produceert Pillen beschermingskasten uit plaatwerkwelke gelaserd, gekant, gepoedercoat en gemonteerd worden compleet aangeleverd als component.

Machine Apparatenbouw Hydroliek Hydrolisch
Machine En Apparatenbouw Toelevering Agrarische Sector

Hydraulische gereedschappen

Ook zijn wij producent en toeleverancier van precision parts voor hydraulische gereedschap. Pillen produceert vanuit Pillen Precision high-quality precisie delenvoor hydraulische apparaten . Deze apparaten worden toegepast in deinstallatiesector. Hierin vervaardigen en leveren wij jaarlijks tienduizenden onderdelen toe vanuit onze fijnmechanische verspaning.

Kettingdelen / schakels

Pillen is producent van kettingdelen/ schakels voor productielijnen: Wij produceren schakels uit volmateriaal aluminium tot zeer nauwkeurige kettingschakels. Deze worden enkelstuks volautomatisch na gemeten en voorzien van een uniek numerieke identificatie.

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze mogelijkheden in de machinebouw? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier