Verlichtings-industrie

Ons team produceert en vervaardigt al meer dan 60 jaar componenten en onderdelen voor armaturen in de verlichtingsindustrie vanuit onze 24/7 plaatbewerking én moderne aluminium profielbewerking. Seriematige verlichtingsarmaturen voor ontwerpers, designers, A-merken maar ook projectmatig worden onze verlichtingsarmaturen ontwikkelt, geproduceerd én mogelijk geassembleerd in Lichtenvoorde.

Lichtarmaturen Verlichtingsindustrie Toelevering LED Verlichting

Veel productie-ervaring

Met een zinsnede over productie van onderdelen voor lampen zal je bij ons intern veel technische vakspecialisten tegen de borst stoten. ‘Dat zijn geen onderdelen, maar parts voor armaturen‘.  Pillen Sheet Metal heeft de doorontwikkeling meegemaakt van buitenverlichting met gasontladingslampen tot duurzame LEDverlichting in designwinkels van de afgelopen jaren.

Wij weten als geen ander wat de specificaties, eisen én wensen van onze partners zijn. Onze expertise passen wij met onze relaties toe om materiaal keuzes, plaatdiktes, profielen én extrusie delen te selecteren voor de verlichtingsarmaturen.

Signify – Philips Lightning samenwerking

Met groei van Philips is Pillen vanuit de toelevering in plaatbewerking, profielbewerking ook al meer dan 60 jaar een ervaren toeleverancier / partner /  producent van onderdelen voor Philips Lighting, inmiddels Signify.  Naast deze mooie internationale speler (Philips Lighting Signify) levert Pillen ook toe aan andere grote spelers in de verlichtingsindustrie.  Het wederzijds vertrouwen dat wij hebben weten te creëren samen met onze partners sluit perfect aan bij onze familie cultuur en persoonlijkheid.

Vlak verlichting LED armatuur
Design lichtarmaturen verlichtingsindustrie toelevering LED Verlichting

Ontwikkelaar en product van verlichtingsarmaturen

  • Diverse kantbanken;
  • Lasersnijmachines;
  • Ponsnibbelmachines;
  • CNC plaatbewerkingsmachines;
  • CNC profielbewerkingsmachines;
  • Diverse zaagbanken;
  • Buigmachines.

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze mogelijkheden in de verlichtingsindustrie? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier