Pillen introduceert productgroep hygiënedisplays

Als innovatief en veelzijdig maakbedrijf voelden we de directe noodzaak om als familie Pillen  en als organisatie een productgroep te ontwikkelen die aansluit bij de behoefte die er nu is in de maatschappij. Hygiëne en desinfectie meubelen overal en vóór iedereen. Met onze kracht als maakbedrijf en assemblagefabriek van interieur systemen dragen we direct bij aan de veiligheid & hygiëne in de toekomstige maatschappij waarin we wonen, leven en werken.  Hierbij introduceren wij: Hygiënedisplay.nl

Wat bieden wij?

Hygiënedisplay ontwerpt, produceert systemen/ displays om dispensers, desinfectiematerialen, PBM’s te kunnen dragen. Zo bestaat de productgroep ondermeer uit desinfectiezuilen, desinfectiepalen, desinfectiestations, desinfectieborden. Allemaal geschikt voor (bijna) alle soorten dispensers, afvalbakken en universeel ontworpen. Leverbaar als display met en zonder complete dispensers.

Waar worden de desinfectie meubelen van hygiënedisplay ingezet?

De behoefte is groot bij supermarkten, bioscopen, openbare gebouwen, scholen, winkels, congrescentra overal kunnen de hygiënedisplays geplaatst worden.

Meer weten?

Bekijk www.hygienedisplay.nl

Meer weten? Neem contact op!

[contact-form-7 id=”4″ /]