‘Het kantoor van de toekomst verdient alle aandacht’

Datum: donderdag 2 februari 2017

Op 15 december 2016 hebben Office Magazine en HeatFun gezamenlijk de tafeldiscussie ‘Kantoor van de toekomst’ georganiseerd. De tafelgasten tijdens deze bijeenkomst waren Roberto Kaptein (ATMR Kantoorveranderingen), Niek van der Werf (Scandinavian Business Seating), Douwe Jan Boersma (Health2Work), Aran van Wessem (Dataflex) en Anneke van Ommen (HeatFun). De tafeldiscussie was een succesvolle en leerzame dag waarop de aanwezige experts aan verschillende stellingen werden onderworpen m.b.t. de veranderingen op en rondom de werkplek. Aan de hand van de bevindingen die tijdens deze bijeenkomst naar boven zijn gekomen, is er een artikel uitgewerkt dat gepresenteerd is in de eerste editie van 2017 van het vakmedium Office Magazine.

Deze editie stond geheel in het thema ‘facility management’ Zo werd er stil gestaan bij de ontwikkelingen op het gebied van kantoor- en werkplekinrichting middels o.a. de tafeldiscussie. Deze discussie had als centrale vraag: is het kantoor van de toekomst, waar iedereen tien jaar geleden over sprak, al werkelijkheid geworden, of blijft het vooralsnog steken bij goede bedoelingen. Deze vraag werd aan vijf experts gevraagd die de kantoorbranche als geen ander kennen en die vanuit eigen perspectief hun licht lieten schijnen over dit onderwerp. Anneke van Ommen, productadviseur van HeatFun, was één van de experts die onder andere sprak over de infraroodoplossingen van ons binnen de veranderingen op en rondom de werkplek.

Nieuwsgierig geworden naar het verslag van de tafeldiscussie. Lees het artikel ‘Het kantoor van de toekomst verdient alle aandacht’.