Familiebedrijf Pillen Group viert haar 60-jarig jubileum

Datum: dinsdag 4 oktober 2016

Met een groots feest is afgelopen zaterdag het 60-jarig jubileum van de Pillen Group uitgebreid gevierd met alle medewerkers. De feestelijkheden rondom deze mooie mijlpijl vonden plaats op een locatie van Pillen aan de Hamelandroute.

De dag begon ’s middags met een bijzondere circusvoorstelling, gegeven door Circus Bongo. Ook partners en kinderen waren voor het middagprogramma uitgenodigd en konden genieten van een spetterende show. Na deze voorstelling kreeg iedereen de gelegenheid om de verschillende locaties van Pillen te bekijken. Het feestelijk programma werd ’s avonds afgesloten met een jubileumfeest. De band JackFire zorgde voor een fantastisch optreden op deze onvergetelijke dag.

De geschiedenis van Pillen gaat ver terug. In juni 1956 werd de Winterswijkse Metaalindustrie opgericht door Theo en Catharina Pillen. 10 jaar later, in 1966, is Pillen verhuisd naar Lichtenvoorde. Het bedrijf  vestigde zich toentertijd aan de Dieselstraat 16 in Lichtenvoorde. Nu, in 2016, werkt de derde generatie van Pillen in het bedrijf. “Wij houden van uitdagingen en zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen en producten in metaalbewerking, interieurbouw en werkplekomgevingen. Dit doen wij met uiterst moderne machines maar ook met zeer goede vakmensen. Vandaar dit jubileumfeest om onze medewerkers te bedanken voor hun inzet en kunde”, aldus de directie van Pillen.