Duits-Nederlands netwerkevent bij Pillen Group

Afgelopen dinsdag was het zover, Koninklijke Metaalunie en VDMA hebben een geselecteerd gezelschap ondernemers en/of leden uitgenodigd voor een netwerkevent bij Pillen Group.

Voorafgaand het event werden de gasten ontvangen met een smaakvolle lunch en een innovatieve kop koffie met een eigen geprint logo / afbeelding op de opgeschuimde melk.

De aftrap

Toine Straatman (Metaalunie) en Arjan Schmits (VDMA) hebben de gasten welkom geheten waarbij er aansluitend direct gestart werd met een interactieve kennismakingssessie om de mix van het gezelschap Nederlands-Duits ook met elkaar in contact te brengen.

Proces en productinnovatie bij Pillen als fullservice productie- & assemblagepartner

Mark Pillen heeft ons meegenomen in een presentatie over het familiebedrijf dat in een breed scala van eindmarkten actief is en ook haar specialisme per branche weet te waarborgen.   De positionering van Pillen als fullservice productie- en assemblagepartner, hoe kom je daar en wat heb je daarvoor nodig?
Deze transitie is ook bij Pillen volop gaande om toekomstig bestendig te blijven.
Investeren in de duurzaam inzetbaarheid van onze mensen en in ons machinepark staan daarbij voorop.

Grand tour

Een kijkje in de keuken van onze 4 productie- en assemblagefaciliteiten daarvan gaat het hart van iedereen die actief is in de maakindustrie harder kloppen.
Een rondleiding in kleine groepjes waarbij er onderling gepraat kan worden en kennis uitgewisseld kan worden is de perfecte mix weten wij uit ervaring.
Kijken, voelen en ervaren wat er speelt, waar wij mee bezig zijn en hoe we dat doen.

De bitterbal

Wellicht een klassieker, ‘de bitterbal’ maar deze mag zeker niet ontbreken tijdens een netwerkevent om verder te praten met elkaar over mogelijke samenwerkingen en ervaringen te delen.