Design Vitrines van Nederlandse bodem met een vorstelijk tintje

Wat geweldig trots zijn wij als Achterhoeks familiebedrijf dat wij in samenwerking met de Nederlandse ontwerper Karel Bodegom een parel van een design vitrine hebben mogen produceren en samenstellen.
Deze speciaal vervaardigde vitrines worden tijdens de tentoonstelling Design & Dynastie in de zomer van 2022 in Fulda, ingezet om schitterende juwelen, parels, edelstenen en diamanten in ten toon te stellen.

De design vitrines hebben een slanke, ranke uitstraling door een dun toegepast framewerk met daarbovenop een kubusvormig en doorzichtig vierkant.
Het object dat in deze vitrine wordt uitgesteld wordt door het aanlichten middels verlichting nog mooier gepresenteerd.

Van idee tot compleet product display vitrine

Startend met een plan van eisen, met een concept schets maken we gebruik van onze ervaring in interieurs/ winkelinrichting en combineren we dat met onze brede productiefaciliteiten in metaal, hout en kunststoffen. Stapsgewijs doorlopen wij de volgende fasen als het gaat om product realisatie.

stap 1: Concept schets fase

stap 2: Technische eerste uitwerk fase

stap 3: Prototype bouwen nul serie

stap 4: Reflectie en verder technisch uitwerken

stap 5: Opzetten eerste serie  productie

stap 6: Reflectie

stap 7: Productie en levering

Gepassioneerd display en vitrine producent voor merken!

Pillen ontwerpt, en verzorgt de complete productie en assemblage van displays  voor verschillende merken en klanten op internationaal niveau.

Seriegroottes variëren van enkelstuks tot tientallen en zelfs honderden.  De displays die we produceren voor onze klanten zijn terug te vinden op tentoonstellingen, supermarkten, sporthallen, horeca, bioscopen.

Uiteenlopend met digitaal scherm, veiligheidsglas, logo signing, praktische schappen. Samen met onze opdrachtgevers komen we tot de beste product display/vitrines.

Lees meer op deze pagina: Interieur design producten

Meer weten? Neem contact op!

[contact-form-7 id=”4″ /]