De uitdaging van elke bedrijf met een eigen product. Of de vraag/ gedacht van een uitvinder. Moet ik zelf investeren in machines, montagekennis en/of is het misschien verstandiger om samen te werken met een partner?

Zelf produceren of laten produceren, hoe dan?

De uitdaging van elke bedrijf met een eigen product. Of de vraag/ gedacht van een uitvinder. Moet ik zelf investeren in machines, montagekennis en/of is het misschien verstandiger om samen te werken met een partner? Eenieder moet zich focussen op haar kernactiviteit & passie, dat is de visie van Pillen. Maar wat is dan eigenlijk de kernactiviteit van Pillen?

Wij zijn in het dagelijks leven overal al (on)zichtbaar aanwezig!

De Pillen Group is een maakbedrijf sinds 1956 en in ons DNA zit: de productie doen wij wel! De afgelopen decennia zijn wij als bedrijf gegroeid in engineering, metaalbewerking, (verspaning, plaatbewerking en profielbewerking),  houtbewerking en, kunststofbewerking. Daarnaast beschikken wij ook over interne assemblage faciliteiten. Niet alleen voor onze eigen merken en producten, maar inmiddels ook voor onze trotse klanten! Deelassemblages, productie uitbestedingen, capaciteitsgroei doen wij samen met u.  Als toeleverancier in de maakindustrie merken wij dat je met samenwerking uiteindelijk met producten naar een betere kwaliteit, leverbetrouwbaarheid kunt gaan. Inmiddels hebben al veel trotse klanten voor Pillen gekozen en vind je veel “Pillen” producten terug in de samenleving: wegen, interieurs, automotive, machinebouw, medische wereld noem het maar op. We zijn overal met “onze producten” aanwezig.

Hoe besteed ik mijn productie uit?

Goed luisteren naar klant(en) en gebruikers, dat is waarom productontwikkelaars , grote en kleine merken willen zich steeds meer richten op de marketing met product markt combinaties,  verkoop van hun producten.  Dat is goed, wij luisteren ook naar onze klanten, door hen te ondersteunen in de uitbesteding van productie van goede producten.  Onze klanten willen of kunnen gewoonweg de productie of (door)ontwikkeling niet altijd in company hebben. Hierbij merken wij als toeleverancier op dat ze steeds meer op zoek zijn naar bedrijven, partijen die hun producten kunnen (door)ontwikkelen en produceren.  Vaak is ook de machinebezetting van machines niet even efficiënt bij eigen producten. Probeer samen synergie voordelen te halen. Neem eens vrijblijvend contact op met het team van Pillen. Uw partner in de maakindustrie en de uitbesteding van uw productie.

De Pillen Group: uw partner in uitbesteding van uw productie!  Bel ons eens voor een vrijblijvend gesprek.