Pillen Checkout systems

Het retail-DNA zit in ons bloed.

Pillen Checkouts systems is daar het bewijs van. In 1999 introduceerde Pillen Group de eerste ‘checkouts’ op de markt. Sindsdien vonden er vele ontwikkelingen plaats.

Onderstaand een overzicht van de verschillende productcategorieën voor onze kassameubels.

Daarnaast benoemd een aantal van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van de kassameubels die door Pillen Group op de markt zijn gebracht.

1999 – ronde checkouts

In 1999 introduceert Pillen Group de eerste checkouts met een Frauenhofer Bolling op de markt. Ergonomisch beter en ook een beter klantenstroom langs de checkout.

2002 – sta-zit combinatie

Pillen Group introduceert in de kassameubel markt als eerste een kassameubel in een sta-zit combinatie. (Een hogere uitvoering). In deze uitvoering kan zowel zittend als staand gewerkt worden en biedt veel ergonomische voordelen.

2014 – infrarood warmtepanelen

De eerste kassameubelen van Pillen Group worden voorzien van duurzame infrarood warmtepanelen. Hiermee wordt er doelgericht op de werkplek energiezuinig en veilig verwarmd. Inmiddels zijn er honderden checkoutzones voorzien van HeatFun warmtepanelen.

2017 – future checkouts

Introductie van de Futura lijn bij Pillen Checkouts. Meubelen worden gebouwd met een aluminium kunststof materiaal dat er voor zorgt dat de kassazone toekomstig geschikt is voor: RFID, en andere vormen van electronische beveiligingen.

2020 – tochtoplossingen

Tocht en kou is een veel gehoord probleem bij in en uitgangen van winkels, gebouwen. Mede hierom introduceert Pillen Group tochtoplossingen. De modules zijn flexibel en eenvoudig te plaatsen en kunnen op maat afhankelijk van de situatie vormgegeven worden.

2022 – refurbished checkouts

In het kader van duurzaamheid (sustainability) maakt Pillen Group het mogelijk om kassameubelen om te bouwen. ‘Oude’ checkouts opgefrist in een nieuw jasje

“Made by Pillen”

“Made by Pillen” is het motto van onze kerncompetenties: hoogwaardige kassameubelen en interieurelementen, die op het gebied van technologie, materiaal en ergonomie niets te wensen over laten.

Op onze locatie in het Achterhoekse Lichtenvoorde ontwerpen en produceren wij uw kassameubels en interieur oplossingen en verzorgen wij het hele project van A tot Z.

Onze familienaam “Pillen” staat op de producten van onze klanten en zijn overal zichtbaar, dus de kwaliteit moet het beste zijn!

Als familiebedrijf zijn we jaren gedreven om kwaliteit en oplossingen te bieden voor onze klanten.  Een supermarkt omgeving, kassazone zijn uitdagende omgevingen waarin niet gedacht moet worden in beperkingen maar in oplossingen.

U profiteert hierbij van de expertise van ons team die continue in beweging is om innovatie en creatieve oplossingen te bedenken. Zij hebben jarenlange kennis en ervaring in de metaal- en houtbewerking opgebouwd.

Met overtuiging zeggen wij: ‘Heeft u een speciale wens voor uw kassazone? Kom dan naar Pillen Checkouts – bij ons is niets onmogelijk!

Wij kijken uit naar uw komst,

Theo Pillen

Meer informatie?

Heeft u een vraag over onze merken? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier