Pillen Group verbonden met SmartHub Achterhoek

Datum: dinsdag 9 mei 2017

De Pillen Group is lid geworden van SmartHub Achterhoek. Samen met andere toonaangevende, innovatieve maakbedrijven met internationale allure uit de Achterhoek hebben wij als doel om de Achterhoek als interessante plek voor jong talent in de etalage te zetten. Ontwikkeling vraagt namelijk om talent. Vooral in de ontwikkeling rondom het thema ‘smart industry’. Een begrip dat inmiddels bekend is in diverse industriesectoren.

Via SmartHub bieden wij uitdagende stages, afstudeeropdrachten en startersfuncties aan. Daarbij krijgt (jong) opgeleid talent volop de kans een prominente rol te spelen bij de smart industry ontwikkelingen. Ook krijgen zij de kans om hun kennis uit te wisselen tijdens bedrijfsbezoeken, masterclasses en netwerkbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten leren ze van ‘best practices’ bij andere smart industry-bedrijven om zo hun persoonlijke ontwikkeling een boost te geven.

Kortom: een mooie samenwerking met een regionaal initiatief dat wij een warm hart toedragen. Samen met de overige Achterhoekse ondernemers presenteren wij de Achterhoek vanaf nu als SmartHub Achterhoek. Iets om trots op de zijn.  

Bekijk hier de site van SmartHub Achterhoek!