Grote ervaring in profielbewerking

Pillen beheerst alle denkbare technieken op het gebied van zagen en frezen van aluminium profielen. Inmiddels vindt veel wereldwijde aluminium profielbewerking ook kennis vanuit de Pillen Group en daar zijn wij erg trots op!

De nauwkeurigheid van het goed in verstek zagen van een aluminium profiel of het nauwkeurig voorbereiden van een freesbewerking komt tot uiting in de assemblage van aluminium profielen tot eindproducten. De producten uit de aluminium profielbewerking van Pillen zijn terug te vinden bij grote merken van lichtarmaturen, plafondsystemen, kozijnen, interieurbouw. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Om de aluminium extrusieprofielen te bewerken beschikt Pillen een grote diversiteit en specialistische technieken in-company, zoals CNC gestuurde zaagbanken, CNC gestuurde bewerkingscentra. Ook behoren aansluitend aan onze metaalbewerking poedercoating en printing/wrapping tot de mogelijkheden in company bij Pillen.

Hoe ziet dat er uit?

Profielfrees bewerkingen

Profielfrees bewerkingen

Bewerkt profiel

Bewerkt profiel

Zagen van extrusieprofiel

Zagen van een extrusieprofiel

3. Aluminium profielbewerkingsmachine frezen, lange extrusieprofielen

Profielfrees bewerkingen

Engineering van het aluminium extrusieprofiel in uw product

Door onze decennia ervaring en eigen engineering ook van eindproducten kunnen wij probleemloos met u meedenken in de toepassing van aluminium profielen in uw eindproducten. Onze nauwe en jarenlange contacten met extrusiebedrijven maken het mogelijk om in oplossingen te denken en in mogelijkheden. Onze kennis van aluminium extrusie constructies, de verwerking en de uiteindelijke toepassing mbt stabiliteit, gewicht maken uiteindelijk uw profiel product krachtig en precies!

Met onze passie voor aluminium profielbewerking kunnen wij ook een kwalitatieve prestatie leveren, daar gaan wij voor.

Eigenschappen

Bedrijf Pillen Group
Locatie Nederland
Capaciteiteiten 5 CNC zaagmachines
Machine CNC frees bewerkingscentra 5 assig tot wel 9 meter!
Bewerkingen Walsen en buigen

Inmiddels kennen verschillende klanten de weg voor het probleemloos laten leveren, zagen en bewerken van hun aluminium profielen. Zo kunt u uw profielen in opslag geven bij ons en op projectvraag bij ons laten bewerken, wij verzorgen indien nodig ook de planning en levering van de bewerkte aluminium profielen op locatie.

Toelevering van aluminium profielen om te laten bewerken

Bekijk het filmpje

In het filmpje krijgt u een betere inzicht over de processen binnen Pillen.

Zo ziet u hoe wij aan de slag gaan van begin tot eindproduct! 

Aansluiting op verspaning en 24/7 plaatbewerking

De combinatie van onze profielbewerking met de grote CNC verspaning en de 24/7 plaatbewerking faciliteiten maken van Pillen één aanspreekpunt voor uw product in de metaalbewerking.  Heeft u behoefte in een solide betrouwbare partner voor het seriematige zagen en bewerken van aluminium profielen?

Neem in het formulier contact met ons op!

Meer weten?

Fotoboek

Offerte aanvraag

    Voeg eventueel bestanden toe..

    Bekijk brochure