Pillen Group deelnemer MedtecLive beurs in Nürnberg

Voor de tweede keer op rij zal Pillen Group deelnemer zijn op de medtechbeurs MedtecLIVE with T4M van 23-25 mei in Neurenberg.

De Duitse medische technologie staat wereldwijd hoog aangeschreven in de medische markt. Maar door globale uitdagingen staat de medische technologische markt onder druk, waardoor Duitse fabrikanten en OEM-ers naarstig op zoek zijn naar betrouwbare technologiepartners binnen Europa. Tijdens de MedtecLIVE with T4M van 23-25 mei in Neurenberg zal Pillen Group samen met andere Nederlandse high-tech firma’s op het oranjekleurige NL Medizintechnik-paviljoen te zien zijn waar slimme oplossingen te vinden zullen zijn.

Duitse en Nederlandse bedrijven uit de medische technologie weten elkaar zeer goed te vinden. Dit was dan ook merkbaar op de afgelopen MedtechLive 2022 in Stuttgart en is veelbelovend voor 2023.

Pillen Group levert naast hoogwaardige verspanende, plaatbewerking en profiel bewerkings-componenten ook modules en complete samenstellingen in diverse markten waaronder de medische industrie (System Supplier)en is daarmee een zeer belangrijke schakel als sparring-, productie-, assemblage en logistieke partner in de keten.

Wilt u ons / de Medteclive 2023 in Nürnberg bezoeken? Neem dan contact met ons op voor een toegangskaart!

Entreeticket aanvragen