Van 20 februari tot met 21 februari zijn wij op de Zuliefermesse Machinenbau FMB in Augsburg, Duitsland. Bezoek ons op stand A13 in hal 5 en ervaar de uitgebreide mogelijkheden die Pillen voor u kan betekenen op het gebied van Precisie metaalbewerking.

FMB-Süd brengt ontwerpers, ontwikkelaars en kopers bij elkaar en bestrijkt de gehele supply chain van werktuigbouw – van metaalbewerking, aandrijftechniek, elektrische en besturingstechnologie en assemblage- en handlingtechnologie tot aan de industrie gerelateerde diensten en robotica. De beurs creëert een kader voor de voorbereiding en bemiddeling van de nieuwste, innovatieve technologieën en de implementatie ervan. Het biedt een “mix” van regionale en nationale exposanten – wereldwijde spelers zijn vertegenwoordigd, evenals middelgrote specialisten. Het compacte werkplatform maakt een ongecompliceerde, informatieve en directe uitwisseling van beslissers uit de machinebouw en hun leveranciers mogelijk.

Wij nodigen u uit om langs te komen op de beurs. Voor een bezoek kunt u zich kosteloos registreren.

Wij zien er naar uit u één van deze dagen tussen 09:00 tot 17:00 uur te mogen verwelkomen.

Kunt u de beurs niet bezoeken, maar heeft u wel interesse in de mogelijkheden die Pillen u te bieden heeft als toeleverancier? Neem dan contact met ons op