Betrouwbare en kwalitatieve plaatbewerking

Pillen is gespecialiseerd in alle facetten van de plaatbewerking. Wij ontzorgen u als engineer inkoper en leveren kwaliteit! Alle machines hebben wij in huis: CNC ponsnibbelen, CNC kanten, CNC buigen en lassen, ga zo maar door. Daarnaast voeren we nog meer plaatbewerkingen uit. Ook leveren we enkelvoudige en serieproducten uit onze assemblageafdeling aan onze klanten. U vindt bij ons vrijwel alle metaalbewerkingtechnieken waardoor u alles door ons kunt laten doen. Dat alles zorgt ervoor dat u ontzorgd wordt.

Welke bewerkingen doen we?

Graveren

Buigen / Walsen

Kanten-plaatbewerking Pillen Group

Kanten

U bent op zoek naar een specialist in het metaal buigen?

Pillen heeft al sinds 1956 ervaring in metaalbewerking en daarbij in het buigen van metaal! Pillen beschikt over uiteenlopende kantbanken en buigmachines voor het buigen van metaal.

Pillen is specialist in het kanten of zetten van metalen platen. Door efficiënt en bedachtzaam te buigen kan het aantal lasverbindingen worden gereduceerd wat resulteert in een stevig eindproduct. Pillen heeft diverse mogelijkheden en toepassingen bij het kanten van plaatmateriaal.

Laseren Pillen Plaatbewerking

Laseren

Lassen Pillen Group

Lassen

Bent op zoek naar een specialist in het lasersnijden van metaal? Pillen heeft al sinds 1956 ervaring in metaalbewerking en daarbij in het lasersnijden van metaal! Pillen beschikt over een uitgebreid aantal lasermachines waarbij alle denkbare contouren met grote precisie kunnen worden uitgesneden.

Pillen Metaalbewerking loopt voorop als het gaat om het voldoen aan de steeds hoger gestelde eisen van ondermeer laswerk in bepaalde industrieën. Pillen is dan ook een lasbedrijf dat beschikt over diverse lasmethoden.

Persen en stansen Pillen Group

Persen / Stansen

Pillen-plaatbewerking-ponsnibbelen

Ponsnibbelen

Pillen Metaalbewerking kan metaal in de gewenste vorm persen/stansen. Het plaatmateriaal word door middel van krachtoverbrenging vervormd / gestanst waarbij continuïteit en kwaliteit van de producten worden gewaarborgd.

U bent op zoek naar een specialist in het ponsnibbelen van metaal? Pillen heeft al sinds 1956 ervaring in metaalbewerking en daarbij in het 

Eigenschappen

Bedrijf Pillen Sheet Metal bv
Bewerkingen CNC Ponsnibbelen, CNC lasersnijden, CNC kanten, lassen en poedercoaten
Capaciteit Enkelstuks tot middelgrote series
Materiaal Non- & ferro metalen, diverse diktes mogelijk
Producten Halffabricaten, maar ook geassembleerde eindproducten zijn mogelijk
Certificaten Lloyd’s ISO 9001-2008

Samenwerken in plaatbewerking

In ons moderne machinepark voeren specialisten uw plaatbewerkingen uit. Zeer nauwkeurig gaan we te werk waardoor u precies krijgt wat u nodig heeft. We werken samen met u naar het eindresultaat. Dat doen we door co-creation. Op basis van gelijkwaardigheid vragen we om uw kennis en wensen te combineren met onze kennis en machines. Dit zorgt ervoor dat we onze kwaliteiten bundelen om zo efficiënt mogelijk te werken.

Bekijk het filmpje

In het filmpje krijgt u een betere inzicht over de processen binnen Pillen.

Van spiegelplaat tot aluminium plaat is Pillen ook het aanspreekpunt voor samengestelde delen en complete eindproducten uit plaatwerk. 

Van idee tot eindproduct

Onze adviseurs staan klaar om u verder te adviseren over plaatbewerkingen. Van begin tot eind kunnen we u helpen waardoor u alles bij één partner kunt onderbrengen. 

Pillen heeft een ruim aanbod aan mogelijke plaatbewerkingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten?

Voorkant brochure plaatbewerking

Offerte aanvraag

    Voeg eventueel bestanden toe..

    Bekijk brochure