Hout- en kunststofbewerking

Van oorsprong is de Pillen Group een toeleverancier in de metaalbewerking. Sinds 1997 is met de komst van diverse hout- en kunstofbewerkingscentra Pillen ook uw partner in de toelevering en bewerking van hout en kunststofdelen. Hierdoor zijn we ook ook ervaren in houtbewerking en kunststofbewerking 

De houtbewerking wordt toegepast in de toelevering aan de assemblage afdelingen waar de houten producten verwerkt worden tot samenstellingen van meubelen, machines etc.  De bewerking van hout materiaal en de kennis passen we toe in de adviezen/ vervaardigen van houten delen in producten. Als engineer of inkoper kunt u met de innovatieve geest van onze engineering en productiemanagers een goed resultaat boeken. 

Het materiaalonafhankelijk denken in de oplossing voor uw probleem in plaats van het denken in kundigheid maken ons een onafhankelijke partner in de (door)ontwikkeling van uw product.

Direct contact opnemen
Plastics & woodworking
Woodworking Pillen Group

Wat bewerken wij in onze houtbewerking?

Binnen de productie facliteiten van onze houtbewerking en kunststofbewerking bewerken we verschillende soorten hout plaatmaterialen waaronder: spaanplaat, multiplex, etc. Deze plaatmaterialen worden intern ook voorzien van een oppervlakte afwerking zoals: HPL en of een Fullcolor printfolie.

Hoe bewerken wij hout?

De plaatmaterialen toegeleverd worden CNC opgedeeld om vervolgens CNC te bewerken op onze CNC freesmachines.

Hoe werkt onze kunststofbewerking?

Durf ook te denken in hout en kunststof materialen.  Binnen de Pillen Group staan ook verschillende kunststof bewerkingscentra. Wij bewerken hiermee ieen grote verscheidenheid aan materialen. De productieseries zijn afhankelijk van de complexiteit van de productgroep en worden of zelf bewerkt en of met nauwkeurig geselecteerde partners uitgevoerd.

Hoe bewerken we kunststoffen?

Pillen zaag, freest, graveert kunststof materialen.

Kunststof PMA verspaning

Meer weten over hout- of kunststofbewerking?

Heeft u een vraag en/of opmerking of? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen. U kunt ons bereiken via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel ons
Mail ons

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier

Choose File