Gezondheidszorg & farmacie

Gezondheid is voor iedereen topsport niet alleen voor professionals. Een uitmuntende gezondheidszorg en bijbehorende apparatuur zijn cruciaal als het gaat om onze levenskwaliteit.  Het is van belang dat technologische innovaties en ontwikkelingen steeds weer geïmplementeerd blijven worden in deze medische sector.  Als gespecialiseerd toeleverancier van de medische industrie beschikt Pillen over de ervaring in (mede-) ontwikkeling en productie van fijnmechanische onderdelen / precision parts voor de medische industrie.  MRI-scans, röntgenapparatuur, endoscopen, pendants, klinische armaturen, surgical tables, Equipment booms en furniture, zijn middelen die state of the art zijn en moeten blijven.

Medische Industrie Appendages Pillen Group

Uw productiepartner en toeleverancier

  • Pillen verzorgt de co-engineering, adviseert en produceert al meer dan 10 jaar voor verschillende klanten in de medische industrie / apparaat én module bouw;
  • Wij beschikken als toeleverancier / partner aan de medische industrie en medische apparatenbouwover verschillende certificeringen zoals: ISO, AUKOM en PED (Pressure Equipment Directive).
  • Wij kunnen uw bedrijf  compleet toeleveren als het gaat om fijnmechanische componenten enonderdelen, plaatbewerking van hoogwaardige materialen en verzorgen indien wenselijk de complete assemblages voor uw medische apparaat en/of meubel.

Toepassingen

Analyseapparatuur

Als producent van onderdelen en parts voor analyseapparatuur is Pillen ook het aanspreekpunt. Vanuit de divisie toelevering worden parts van enkel stuks tot middelgrote series geleverd. Vanuit onze assemblagefabriek worden complete producten en modules gebouwd aangeleverd indien wenselijk met elektronische componenten.

Beademingsapparatuur

Pillen is productiepartner voor het maken van diverse onderdelen t.b.v. beademingsapparatuur. Zowel verspanende onderdelen als plaatwerkdelen.

Medical Appendages Pillen Group
Producent Medische Operatie apparatenbouw Group

Flowmeters, met- en regelapparatuur

Ten behoeve van de medische industrie produceert Pillen Precision ook meet- en regelapparatuur ten behoeve van bijvoorbeeld flowmeters.  Pillen is partner leverancier en producent van fijnmechanische precisiedelen en componenten / parts met kritische toleranties op het gebied van ruwheidswaarden. Producten en onderdelen / parts worden zeer zorgvuldig nabewerkt, gereinigd en verpakt.

Ziekenhuispendels

Constructie van ziekenhuispendels: Pillen vervaardigt precisiecomponenten en diverse constructieonderdelen en pendelarmen voor de medische sector.

Meer informatie

Heeft u een vraag over onze mogelijkheden in de gezondheidszorg en farmacie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Telefonisch: 08.00 – 16.45 uur

Bezoekuren: 08.00 – 17.00 uur

Expeditie: 08.00 – 16.15 uur

Contactformulier