Verlichtings-

industrie

Ons team produceert en vervaardigt al meer dan 60 jaar componenten en onderdelen voor armaturen in de verlichtingsindustrie vanuit onze 24/7 plaatbewerking én moderne aluminium profielbewerking. Seriematige verlichtingsarmaturen voor ontwerpers, designers, A-merken maar ook projectmatig worden onze verlichtingsarmaturen ontwikkelt, geproduceerd én mogelijk geassembleerd in Lichtenvoorde.

 

Informatie opvragen

Heel veel ervaring hoe een verlichtingsarmatuur geproduceerd wordt

Met een zinsnede over productie van onderdelen voor lampen zal je bij ons intern veel technische vakspecialisten tegen de borst stoten. ‘Dat zijn geen onderdelen, maar parts voor armaturen‘.  Pillen Sheet Metal heeft de doorontwikkeling meegemaakt van buitenverlichting met gasontladingslampen tot duurzame LEDverlichting in designwinkels van de afgelopen jaren.

Wij weten als geen ander wat de specificaties, eisen én wensen van onze partners zijn. Onze expertise passen wij met onze relaties toe om materiaal keuzes, plaatdiktes, profielen én extrusie delen te selecteren voor de verlichtingsarmaturen.

Productie verlichtingsarmaturen

Verlichtingsindustrie Toeleveringspartner Lichtarmaturen

Trots op Signify – Philips Lighting al meer dan 60 jaar!

Met groei van Philips is Pillen vanuit de toelevering in plaatbewerking, profielbewerking ook al meer dan 60 jaar een ervaren toeleverancier / partner /  producent van onderdelen voor Philips Lighting, inmiddels Signify.  Naast deze mooie internationale speler (Philips Lighting Signify) levert Pillen ook toe aan andere grote spelers in de verlichtingsindustrie.  Het wederzijds vertrouwen dat wij hebben weten te creëren samen met onze partners sluit perfect aan bij onze familie cultuur en persoonlijkheid.

 

Ontwikkelaar en producent van verlichtingsarmaturen

Pillen beschikt over eigen productiefaciliteiten en een modern machinepark:

  • Diverse kantbanken;
  • Lasersnijmachines;
  • Ponsnibbelmachines;
  • CNC plaatbewerkingsmachines;
  • CNC profielbewerkingsmachines;
  • Diverse zaagbanken;
  • Buigmachines.

Meer weten?

Informatie opvragen

Bekijk de video’s