U levert de profielen aan en wij de bewerking en verwerking Pillen beschikt over de mogelijkheid om voor u de complete bewerking van aluminium extrusie profielen uit handen te nemen. Ieders zijn kracht: U levert de profielen aan bij Pillen en Pillen verzorgt voor u de op en overslag van uw materiaal en de productiebeperking/ verwerking.

In de maakindustrie is Pillen specialist in de bewerking van aluminium extrusie profielen.  Vanuit onze profielbewerking beleveren wij verschillend eindustriën en markten:

  • Profielbewerking voor Design merken en producten
  • Gevel industrie
  • Verlichtingsindustrie en Armaturen industrie
  • Profielbewerking voor Instore Signing en Standbouw
  • Medische apparatenbouw en de toepassing van aluminium profielen
  • Checkouts en overige display oplossingen

U levert de profielen aan en wij de bewerking en verwerking
Pillen beschikt over de mogelijkheid om voor u de complete bewerking van aluminium extrusie profielen uit handen te nemen. Ieders zijn kracht: U levert de profielen aan bij Pillen en Pillen verzorgt voor u de op en overslag van uw materiaal en de productiebewerking/ -verwerking.

Aluminium profielen in uw ontwerp?
Door onze competenties in de verwerking en bewerking van aluminium extrusies wordt Pillen ook vaak betrokken in het ontwerp en engineeringsproces van producten waar extrusie profielen ingezet worden. Onze eigen engineers ondersteunen u met het productontwerp en de toepassing en eigenschappen van aluminium extrusiedelen.

Door onze jarenlange ervaring van vervorming, krachtberekeningen, oppervlakteruwheden, stijfheden en veel materiaalkennis op het gebied van aluminium extrusie profielen voorkomen wij samen met u dat er kostbare fouten gemaakt worden in het ontwerp proces.

Aansluiting op overige bewerkingen en ook voormontages van profielen
De Pillen Group beschikt intern ook over een eigen plaatbewerking, precisie verspaning. Maar bijzonder waardevol zijn de assemblage faciliteiten waarover Pillen beschikt. Hierbij kunnen we u ook ontzorgen in de voormontage van componenten van uw aluminium profielen.

Daag ons eens uit: u het ontwerp en idee, wij de productie en oplossing voor uw product! Lees hier meer over profielbewerking in de maakindustrie.