Tijd en kwaliteit zijn belangrijke begrippen in de fijmechanische verspaning. Binnen de Pillen Group maakt Pillen Precision gebruik van Imachining een software programma van Solidcam om kosten te kunnen reduceren en cyclustijden te verkorten. Dit komt uiteraard alles ten goed.

Altijd voorop willen lopen en het onmogelijke mogelijk maken dat zit in ons gen! Daarom maakt Pillen Precision al sinds 2012 gebruik van Imachining als uitbreiding op haar de SolidCAm-Licentie.  Met behulp van deze uitbreiding kunnen we nu sneller, en efficiënter programma’s, productie opstarten en producten leveren. Hierdoor wordt tijd bespaart wat uiteindelijk in machine capaciteit en in de levering naar de klanten voordelen met zich mee brengt.

Partner CAD2M
Meer weten over hoe Pillen deze software heeft toegepast? Lees meer over Imachining en onze ervaring in de verspanende wereld op de website van Cad2M 

Voordelen voor u als klant
Met behulp van deze moderne software en technieken kunnen we samen sneller tot het gewenste resultaat komen. Kwaliteit, maar ook in verhouding van de investering/ kosten. Samen winnen en maken we het (im)POSSIBLE!

Kennis en advies
Op zoek naar advies over de maakbaarheid, toleranties van uw huidige producten?  Maak kennis met het team van Pillen en neem contact op.