Door onze meer dan 60 jaar ervaring zijn we inmiddels tevens een uitgegroeid tot netwerk organisatie waarbij strategische partners, toeleveranciers krachten bundelen om één eindproduct te hebben. Daardoor hoeft u niet bij verschillende toeleveranciers te sourcen en is Pillen een aanspreekpunt voor de productie en assemblage van uw product/ project.  Door de veelzijdige machinecapaciteiten waarover Pillen beschikt kunnen wij snel(ler) reageren op uw productiebehoefte. Maar ook kunnen wij verschillenden materialen, productietechnieken beter op elkaar laten aansluiten hierdoor neemt het fout risico sterk af. 

Een aanspreekpunt en  één leverancier voor de productie van uw product. 
Met meer dan 60 jaar ervaring zijn we inmiddels uitgegroeid tot een netwerk organisatie van bedrijven. Pillen heeft hierbij aanvullend op haar eigen comptenties strategische partners, toeleveranciers krachten gebundeld om één aanspreekpunt te kunnen zijn voor onze klanten. Daardoor hoeft u niet bij verschillende toeleveranciers te sourcen en alles af te stemmen voor de productie en assemblage van uw product/ project.

De voordelen van een aanspreekpunt in de productie en leveringen
Hierdoor ontstaat er veelal een kortere time to market van uw product, er worden minder keten fouten gemaakt, minder ruis in de communicatie, betere afstemming materiaal, component en product eigenschappen.

Wij herkennen de behoeftes van onze klanten: kwaliteit verhogen, minder aanspreekpunten, kritisch en innoverende partner in de ontwerpfase, kosten efficient produceren in de keten, dit zijn slechts enkele wensen en behoeftes die wij zien ontstaan in de markt bij onze klanten in de maakindustrie. Door onze jarenlange ervaring met (inter)nationale klanten en onze betrouwbaarheid in de maakindustrie kunnen wij de antwoorden geven op het outsourcen van de productie van uw product.

De kracht van de maakindustrie en private labels.
Voor uw product is Pillen het centrale aanspreekpunt voor de uitbesteding van de complete productie van uw eindproduct. U het ontwerp en idee, wij de complete ontzorging van productie, sourcing en assemblage van uw eindproduct.

Wij bouwen en assembleren merken, private labels, complete eindproducten voor verschillende industrieën en markten:

  • Design producten voor gerenommeerde merken
  • Hygiëne apparatenbouw
  • Keuken industrie en keuken apparaten bouw
  • Interieurbouw en interieur systemen
  • Machinebouw
  • Flowmeter industrieën


De kracht van sourcen in Nederland en Europa.
De aansluiting van vraag en aanbod. Globalisering en daarmee grote afstanden van Europa naar andere wereld delen kunnen niet meer voorzien in de snelle klantvraag en het aanbod levering van uw (kwaliteit)product. Een betrouwbare productiepartner in de maakindustrie kan u hierbij compleet ontzorgen. Pillen is sinds 1956 uitgegroeid tot één aanspreekpunt in de productie en vervaarding van uw eindproduct. Als private label, als merk.

Pillen de zoekmachine in de maakindustrie!
Pillen het centrale aanspreekpunt en zoekmachine in de maakindustrie! Zo bieden wij 24/7 fijnmechanische verspaning met montage faciliteiten, 24/7 plaatbewerking en in company oppervlakte behandelingen, complete houtbewerking en kunststofbewerking aansluitend aan onze grote assemblage vloer capaciteiten.

Daag ons eens uit: u het ontwerp en idee, wij de productie en oplossing voor uw product! Neem contact op!