Wat kunnen wij

Neem contact met ons op!
Als maakbedrijf in de oorsprong en doorgegroeid als projecten organisatie kunnen wij, bij Pillen Group, ieder merk en product produceren  en project organiseren.  Wat kunnen wij en hoe doen we dat? Ontdek in onze Pillen Group factwall wat wij voor u kunnen betekenen in de organisatie, productie van uw product(en). Dat kunnen wij en zo doen wij dat!

Pillen Group factwall

Zo doen wij dat: laat u verrassen en ontdek wat er POSSIBLE is!

FactWall

Pillen maakindustrie – toelevering

Sinds 1956 is Pillen krachtig in de toelevering van metalen componenten aan de gas en verlichting industrie. Inmiddels is het bedrijf in de metaalbewerking gespecialiseerd en bedienen wij verschillende merken en klanten met onze producten.

Pillen Precision – fijnmechanische verspaning

Binnen de Pillen Group is Pillen Precision gespecialiseerd in de toelevering van fijnmechanische componenten aan ondermeer de flow en gasmeter industrie. Maar ook internationale merken in de  medische apparatenbouw evenals logistieke machinebouw kennen de wegen naar Pillen.

Bekijk de website van Pillen Precision

Pillen Sheet Metal – speciale plaat–& profielbewerking  

Voor speciale plaat en profielbewerking is Pillen Sheet Metal uw aanspreekpunt. We zijn gespecialiseerd in de bewerking van componenten voor de verlichting industrie, en interieur design producten. Ook de productie en bewerking van plaat en profielen uit besteden, neem contact op met onze afdeling sales.

Bekijk de website van Sheet Metal

Pillen Projects – machine en apparatenbouw 

Voor de complete productie en assemblages van machine en apparaten is Pillen Projects uw aanspreekpunt. Verschillende mooie internationale merken in de hygiëne industrie, keukeninrichting, interieurbouw, flowmeter industrie laten hun producten en projecten produceren en compleet assembleren binnen de Pillen Group als private label.

Bekijk de website van Pillen Projects

Pillen productie en assemblage

Binnen de Pillen Group zijn deze 2 bedrijven gespecialiseerd in het (mede) ontwerpen, produceren van interieurs en design producten. Enkele eigen merken evenals grote internationale merken worden door Pillen geproduceerd in Lichtenvoorde. Daarvoor zijn deze 2 bedrijven het aanspreekpunt.

Pillen Checkout Systems – checkouts & counters

Pillen Checkout Systems is een eigen merk binnen de Pillen en is volledig sinds 1997 gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie van checkouts, counters, displays voor verschillende interieur omgeving. We zijn hoofdzakelijk krachtig in supermarkten, drogisterij ketens en diverse tuin en bouwmarkt omgevingen. Maar ook bioscopen, beursgebouwen weten steeds vaker de weg naar Pillen te vinden.

Bekijk de website van Pillen Checkouts


Pillen Products – interieur & design producten 

Binnen de Pillen Group voert deze business unit verschillende eigen merken, maar is daarnaast ook de R&D en innovatie organisatie voor nieuwe en bestaande klanten en mooie productgroepen gericht op interieur en design producten.

Bekijk de website van Pillen Products