Als organisatie zijnde is een bedrijfsstrategie belangrijk. Daarbij horen ook de missie en visie van Pillen Group. Maar om als organisatie succesvol te zijn heb je een team nodig. Wij zijn als Pillen Group erg trots op ons vakmanschap, ervaring.  Pillen Group heeft samen met het team de vraagt beantwoord: Waar staan wij eigenlijk voor? Wat drijft ons als bedrijf team?

Niets is onmogelijk! (IM)POSSIBLE denken staat centraal bij Pillen! 

De missie & visie van Pillen Group

Onze missie

“Wij willen altijd het onmogelijke mogelijk maken en bieden altijd een oplossing op maat voor onze klanten.”

“Dat kunnen we wel, dat maken we mooi, laten we het probleem eerst maar hebben; de oplossing komt er wel.”

– Pillen Sr., 1956 

Onze visie

Wij geloven in ons statement (IM)POSSIBLE denken in continue verbetering en kwaliteitsbeheersing. Wij willen met passie voor techniek en innovatie door blijven investeren in mens en machines. Wij streven hierbij om een solide merk partner te zijn voor vooraanstaande merken en ondernemers.

Onze kernwaarden

Waar wij voor staan kan samengevat worden in een viertal kernwaarden die het (IM)POSSIBLE denken kenmerken.

Puur

Wij zijn een open organisatie met een no-nonsens mentaliteit. Dit doen wij door ons bescheiden op te stellen, onze nuchtere aanpak én heldere en oprechte communicatie. Ook in onze visie op MVO sluiten wij graag aan bij deze kernwaarden. Wij staan midden in de samenleving en maken ons er sterk voor dat onze producten op een verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Passie

Passie voor ons werk is de bron van alles wat wij doen en is voelbaar door onze betrokken- en ondernemendheid. Als familiebedrijf zit het in onze genen. Wij gaan verder waar andere stoppen. Samen met onze medewerkers, partners en klanten werken wij voor en aan de groei van het bedrijf. Wij geloven dan ook in het bundelen van krachten en kennis gebaseerd op eerlijkheid.

Prestatie

Prestatie staat voor innovatievermogen en ambitie. Wij richten onze pijlen, samen met de klant, altijd op het beste resultaat van de hoogste kwaliteit. Dit vraagt om veel expertise en ervaring van onze medewerkers. Daarom investeren wij ook sterk in de knowhow van ons bedrijf. Het woord ‘onmogelijk’ staat niet in ons woordenboek en zetten ons dan ook altijd voor meer dan 100% in.

Persoonlijk

Wij nemen de tijd om mensen en organisaties echt te leren kennen. Door open te staan voor elkaar en met oprechte interesse te luisteren, kunnen wij beter begrijpen wat nodig is om succesvol te zijn. Rechtdoorzee, eerlijk en doelgericht. Zo bouwen wij aan duurzame relaties en komen mensen optimaal tot hun recht. Samen maken wij namelijk de organisatie.