Een familiebedrijf in de maakindustrie

De Pillen Group is een familiebedrijf sinds 1956. Door de jaren heen is de organisatie (inter)nationaal doorgegroeid met veel gerenommeerde klanten als referentie. De organisatie bestaat inmiddels uit verschillende bedrijven met eenieder een eigen specialisme; van toelevering in de fijnmechanische industrie tot eindproduct in de interieurbouw. De producten van de Pillen Group worden ondermeer toegepast in de sectoren: Gas & Offshore industrie, Medische industrie, Petrochemische industrie, Agriculture, Automotive, Interieurbouw en Verlichtingsindustrie.

Wij zijn één

De Pillen Group verzorgt binnen de verschillende bedrijven het complete traject van ontwerp & engineering, prototyping, productie & eventuele montages. Desgewenst kunnen ook installaties en onderhoud worden verzorgd. Alle bedrijven binnen de Pillen Group opereren autonoom, met ieder zijn eigen specialisme, maar als Group kunnen wij u als afnemer compleet ontzorgen. De Pillen Group stelt zich op als co-maker en totaalleverancier van uw productgroep. Samen met u als afnemer komen wij tot een totaaloplossing. Met onze no-nonsense cultuur streven wij naar innovatie, continuïteit en gezamenlijke groei.

Kennis & innovatie

Hierbij staat binnen de Pillen Group kwaliteit en het ontzorgen van onze klanten op de eerste plaats. Hierbij speelt vakmanschap & kennis een essentiële rol. Door een zorgvuldige selectie en bijscholing van onze medewerkers, blijft de Pillen Group zich ontwikkelen ten behoeve van de kwaliteit, de innovatie en de continuïteit waar u als afnemer behoefte aan heeft. De verschillende bedrijven kunnen in 2 hoofdlijnen gecategoriseerd worden, namelijk:

  1. Toeleverende bedrijven in ondermeer de (fijn- en groot mechanische) verspaning en plaatbewerking.
  2. Eigen eindproducten waarbij checkouts een groot specialisme is. Ook kenmerken de andere eindproducten met zelfstandige merken zich als comfort verhogende producten voor de gebruikers.