Betrouwbare partner voor uw productie

Vertrouwen om uw merk, product te laten produceren bij een partner is cruciaal in succes! Als toeleverancier van complexe plaatbewerkingen en fijnmechanische verspaning klein en groot is Pillen al sinds 1956 actief in de  maakindustrie.  Intern beschikt Pillen ook over projectmanagement vaardigheiden, en grote assemblage vloer oppervlaktes voor het monteren van uw (eind)product.  Pillen is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige onderdelen en samenstellingen die hun toepassing vinden in diverse sectoren waaronder de Gas & Offshore industrie, Medische industrie, Petrochemische industrie, OEM-ers, Agriculture, Automotive, Interieurbouw en de Verlichtingsindustrie.

Waar we als maakindustrie trots op zijn is dat grote mooie merken kiezen voor de passie, persoonlijkheid en prestatiegerichtheid van ons team! Inmiddels bedienen wij vooraanstaande merken in de toelevering van OEM componenten uit onze fabrieken. Merken en producten die iedereen dagelijks vasthoud, ziet, voelt ervaart. Pillen heeft er mee te maken gehad, dat kunnen wij u beloven. Onze klanten en referenties beschrijven Pillen als: Sparringspartner, ontwikkelaar, producent en partner, een mooi compliment.

Mooie & sterke merken kiezen voor de Pillen Group

Co-creator en partner in de maakindustrie

Door uw wensen voor te leggen, kan Pillen als OEMér in de maakindustrie u, passende en innovatieve oplossingen aanbieden. Pillen  is niet alleen een toeleverancier, maar ook uw co-creator en partner in de metaal!