Pillen Precision partner Solar Team Twente

Met trots willen wij laten weten dat Pillen Precision ook partner geworden is van Solar Team Twente.
Voor Solar Boat Twente heeft Pillen Precision al diverse keren fijnmechanische onderdelen geproduceerd die in verschillende boten verwerkt.

Ook voor Solar Team Twente willen wij graag onze technische kennis en kunde delen met deze enthousiaste groep van 19 studenten. Het doel is om een wedstrijd te winnen, ’the Bridgestone World Solar Challenge’, 3000km door de Australische woestijn racen. Deze uitdaging past perfect bij Pillen Precision.

Pillen Precision maakt namelijk het onmogelijke, mogelijk. Daag ons team uit en laat je inspireren door onze technische mogelijkheden en pareltjes van onderdelen die in de fijnmechanische productie gerealiseerd worden.

Partner zijn van dit prachtige initiatief past bij ons DNA en kernwaarden, wij werken voor de automotive industrie en gaan zeker mee in de tijd om te innoveren en te produceren om de toekomst van elektrische auto’s te ondersteunen en daarmee ook ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Het team van Pillen Precison kijkt uit naar een geweldige samenwerking met dit studenten team om de Solar Car succesvol te laten zijn in 2021!

Benieuwd naar onze andere partners, bekijk deze op onze partnerpagina

Meer weten? Neem contact op!

[contact-form-7 id=”4″ /]