Onze producten bij Fulda 2022

De Pillen Group is een wereldwijde speler in de maakindustrie. Als fabrikant en sparringpartner in staal, plaatwerk, profielen, hout en kunststof blijft het bedrijf vaak in de schaduw. Hier komt verandering in: vorige week waren we aanwezig op de Masterly The Dutch in Milaan en deze week vind je ons op Fulda 2022.

Wij werken al jaren als partner van grote merken en designers. Daarom laten we ons graag zien aan de hoogste pilaar in de ontwerpwereld. Daarom zijn we erg trots dat we in samenwerking met de Nederlandse ontwerper Karel Bodegom een ​​parel van een designvitrine hebben mogen produceren en samenstellen.

Deze speciaal gemaakte vitrines zullen tijdens de Design & Dynasty tentoonstelling in Fulda in de zomer van 2022 worden gebruikt om prachtige sieraden, parels, edelstenen en diamanten te tonen.

De designvitrines hebben een slank, slank uiterlijk door een dun aangebracht raamwerk met daarboven een kubisch en transparant vierkant. Het object dat in deze vitrine wordt uitgestald wordt nog mooier gepresenteerd door het te verlichten door middel van verlichting.

De presentatie van deze vitrines van Pillen Group is te bezoeken van 18 juni t/m 25 augustus op Fulda 2022. Het adres: Schlossstrasse 1, 36037 Fulda, Duitsland.