Pillen in Oost-Gelderland Business Magazine

Datum: donderdag 23 juni 2016

Ijver en innovatie beloond in het bedrijvige Oost Gelre

In maart dit jaar hebben wij met trots de ESEF Award 2016 voor Engineering & Design in ontvangst mogen nemen voor ons product ‘HeatFun’. Een innovatief product wat zorgt voor een betere werk- en leefomgeving voor (kantoor)medewerkers en een besparing op energiekosten. Een goede mix van innovatief en ambachtelijke ondernemerschap heeft geleid tot deze mooie prestatie. Theo Pillen, mede-eigenaar van Pillen Group, ontwikkelde ‘HeatFun’ en het product heeft inmiddels talrijke mogelijkheden. Innovatie staat ook centraal in het hele bedrijf. Pillen denkt graag out of the box, het is een kwestie van omdenken. Dit kan omdat wij zelf aan de knoppen draaien door alles in company te doen. Om te innoveren moet je goed naar je eigen bedrijf en je klanten kijken. Zo kun je toekomstgericht werken.

Niet alleen onze innovatieve en ambachtelijke ondernemerschap heeft geleid tot een uitreiking van een Award. Meerdere bedrijven uit Oost Gelre zijn beloond voor hun ambitieuze ondernemerschap. Oost Gelre wordt ook gezien als een goede uitvalsbasis tussen Twente, het knooppunt Arnhem-Nijmegen en Duitsland. Het is een gebied met ruimte en mogelijkheden voor zowel kleinschalige als grootschalige bedrijvigheid op de verschillende industrieterreinen. Wij zijn trots om daar deel van uit te mogen maken. 

Lees het artikel ‘IJver en innovatie beloond in het bedrijvige Oost Gelre‘ over overnemend Oost Gelre waarin Theo Pillen vertelt over de ontwikkeling van ‘HeatFun’.