Met trots informeren wij u graag dat tijdens de Algemene Bestuursvergadering van 29-10-2020 onze toetreding tot Brainport Industries is goedgekeurd.
Pillen Group is dan ook toegetreden tot het high-tech netwerk van Brainport Industries.
Een perfecte plek waar wij ons hopelijk snel thuis voelen en binnenkort onszelf mogen voorstellen aan de netwerkdeelnemers.

Wie is Brainport Industries?

​​Brainport Industries is een coöperatie van 1e, 2e of 3e lijns high tech toeleveranciers. Samen doen zij projecten op het gebied van technologie, markt en mens om zo de innovatiekracht van haar leden te versterken.

Motivatie Pillen Group lidmaatschap Brainport Industries

“Door onze ervaring en kracht om te  innoveren en samenwerkingen aan te gaan is Pillen over 10 jaar en nog betere en een volwaardig partner in de complete toelevering van uw product. Hierbij maken wij gebruik van ons eigen interne vakmanschap, 24/7 machinecapaciteiten in de productie uitgebreid met grote assemblagefaciliteiten.  Aanvullend zullen wij in ons netwerk nog meer samenwerkingen aangaan met materiaal toeleveranciers en collega maak industrieën om de klant behoeftes nog beter te kunnen voorzien. Dit allemaal vanuit Nederland Lichtenvoorde in de basis over de gehele wereld.”

Wij spreken de verwachting uit dat het kennis en het platform van Brainport Industries  ons en uiteindelijk elkaar kunnen ondersteunen in wederkerigheid om de Nederlandse maakindustrie blijvend florerend te laten zijn.  Samen maken we het (schijnbaar) onmogelijke mogelijk! (imPOSSIBLE)

Brainport Industries Values

  • Klantgerichtheid & Creativiteit
  • Vertrouwelijkheid & Transparantie
  • Professionaliteit & Persoonlijkheid
  • Samenwerking & Ontwikkeling
  • Ethiek & Integriteit

Bekijk op de website van Brainport Industries onze ledenpagina. 

Member of Brainport Industries logo Pillen Group