Ontdek Pillen Group bij MedtecLIVE!

Wou u altijd al meer te weten komen over wat wij kunnen betekenen als toeleverancier omtrent fijnmechanische / verspanende oplossingen voor in de medische industrie? Dan is nu uw kans!

Dit jaar zijn wij van 3 tot en met 5 mei, als Pillen Group, aanwezig op de MedtecLIVE beurs in Stuttgart. Wij zullen bij het Nederlandse paviljoen “NL Medizintechnik” te vinden zijn.

Op de MedtecLIVE beurs kunt u bij ons meer te weten komen over ons als toeleverancier van onderdelen voor medische toepassingen. De producten die wij maken zijn nauwkeurige componenten en complexe modules / systemen die werken volgens hoge kwaliteitsnormen. Voorbeelden hiervan zijn medische apparatuur, pendelarmen en onderdelen voor flowmeters.

MedtecLIVE is de plek waar product ontwikkelaars en inkoop managers van distributeurs en OEMers samenkomen met de Europees leidende leveranciers van medische technologie. Het evenement wisselt af tussen de twee belangrijkste medische technologie regio’s in Duitsland en overkoepeld de complete supply chain. De beurs word aangevuld met een uitgebreid, ondersteunend programma georganiseerd samen met nationale en internationale partners en clusters die de belangrijkste trends in de sector reflecteren, gesorteerd per productaanbod. Het evenement word gecomplimenteerd door specifiek samengestelde digitale services voor zowel exposanten en bezoekers.

We hopen u daar te zien!Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor de medische industrie? Check dan onze bijbehorende pagina:

https://www.pillen.eu/medische-industrie/

Meer weten over MedtecLIVE? Check dan de MedtecLIVE website:

https://www.medteclive.com/en