Mededirecteur-eigenaar Els van Ommen-Pillen 50 jaar actief werkzaam bij Pillen

Datum: donderdag 13 april 2017

Binnen Pillen hebben wij een zeer bijzondere (persoonlijke) mijlpijl te vieren dit jaar. Onze mededirecteur-eigenaar Els van Ommen-Pillen is namelijk 50 jaar actief werkzaam bij Pillen. Een bijzonder 50-jarig dienstverband waar wij ontzettend trots op zijn met z’n allen. Een vrouw in de metaalindustrie is uniek en ijzersterk te noemen.

In 1967 begon zij aan de Dieselstraat 16 in Lichtenvoorde. Haar werkzaamheden als 16-jarig meisje waren toen het opstellen van offertes, rekeningen en het verzorgen van de koffie voor de medewerkers. Haar huidige taak als financieel directeur vervult zij nu al jaren met veel plezier. Maar ook alle personeels- en juridische zaken van het bedrijf pakt zij met veel genoegen op.

Dankzij haar onuitputtelijke inzet, creatieve ondernemersgeest en kracht groeide het familiebedrijf in al die jaren uit tot een internationale onderneming in een breed scala aan afzetmarkten. 50 jaar als vrouw werken in de metaalnijverheid is een buitengewone prestatie. Wij willen haar dan ook van harte feliciteren met deze mijlpaal. 
 

Foto: Uitreiking Eervolle Vermelding Metaalunie