Wij hebben ons ISO 9001:2015 certificaat weer behaald!

Tijdens de audit dagen in maart hebben wij samen met ons gehele team weer gerealiseerd dat wij wederom ISO9001:2015 gecertificeerd zijn.

Wat houdt ISO9001:2015 in?

ISO 9001:2015 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement
Met deze certificering borgen wij de continue verbeteringen van kwaliteit zodat wij steeds beter aan de behoeften van onze opdrachtgevers kunnen voldoen en onze bedrijfsprocessen daarop aan blijven sluiten.

Het fijne van werken in de praktijk met ISO9001:2015

Iedere 3 jaar worden wij weer getoetst als het om deze certificering gaat. Het vraagt natuurlijk ook altijd weer aandacht van alle betrokkenen die in de dagelijkse processen actief zijn om elkaar te blijven attenderen op onze werkwijzen, niet alleen kort voordat de Audit een feit is, nee continue in de dagelijkse praktijk.
Het fijne van werken volgens procedurce is simpelweg delen van kennis en inzichtelijk maken hoe processen werken.  Dit werkt snel, gestandaardiseerd, overzichtelijk én efficiënt.

Op datgene zoals het er nu staat, mogen we met ons allen trots zijn. Dat voor ons het certificaat van de ISO 9001:2015 dan ook meer is dan een tegeltje aan de muur mag duidelijk zijn, al hangt dit certificaat uiteraard wel met trots aan onze muren.

Nu we ons certificaat weer binnen hebben betekent dit zeker niet dat wij stil gaan zitten. We zullen ons in de toekomst als blijven ontwikkelen en daarmee onze opdrachtgevers en potentiële opdrachtgevers ontzorgen in de sectoren waarin we werkzaam zijn.

Certificaat ISO9001:2015

Onze volgende stap is om de ISO 14001:2015 norm, welke het milieu betreft, ons eigen te maken.

Meer weten? Neem contact op!

[contact-form-7 id=”4″ /]