Machinebouw

Apparatenbouw

De machine en apparatenbouw als sector is een brede “who we work for” eigenlijk omvat dit een grote diversiteit aan klanten en productgroepen. We beschrijven hieronder een aantal producten waarvan Pillen onderdelen produceert en toelevert vanuit haar fijnmechanische verspaning, plaatbewerking of profielbewerking aan mooie merken en producten.

Informatie opvragen

Producent van onderdelen voor machine- en apparatenbouw

  • Pillen verzorgt de co-engineering, adviseert en produceert al meer dan 10 jaar voor verschillende klanten in de machinebouw én apparatenbouw. 
  • Wij beschikken als toeleverancier / partner aan de machinebouw en apparatenbouw over verschillende certificeringen zoals: ISO, AUKOM en PED (Pressure Equipment Directive). 
  • Wij zij in staat om uw bedrijf  compleet toe te leveren als het gaat om fijnmechanische componenten en onderdelenplaatbewerking van hoogwaardige materialen en verzorgen indien wenselijk de complete assemblages voor uw machine- en/of apparaat.

Toeleverancier Machine- en apparatenbouw

Machine Apparatenbouw Toelevering Onderdelen Kranen En Graafmachines

Waar worden onze geproduceerde componenten onderdelen toegepast in machine- en apparatenbouw?

Analyseapparatuur

Wij zijn producent en toeleverancier van onderdelen voor analyseapparatuur: Het produceren en samenstellen van verspanende onderdelen, plaatwerkonderdelen en electro componenten.

Behuizingen tbv apparaten, camera’s, displays, beamers

Wij maken plaatwerk onderdelen / behuizingen t.b.v. apparaten, cameras, displays, beamers. Nauwkeurigheid in tolerantie en afwerking zijn hierbij van belang. Behuizingen kunnen wij intern ook aftesten met lucht en of water.

Beschermingskasten

Wij zijn producent en toeleverancier van een beschermingskast b.v. machinebouw. Hiervoor produceert Pillen beschermingskasten uit plaatwerk welke gelaserd, gekant, gepoedercoat en gemonteerd worden compleet aangeleverd als component.

Hydraulische gereedschappen

Ook zijn wij producent en toeleverancier van precision parts voor hydraulische gereedschap. Pillen produceert vanuit Pillen Precision high-quality precisie delen voor hydraulische apparaten . Deze apparaten worden toegepast in de installatiesector. Hierin vervaardigen en leveren wij jaarlijks tienduizenden onderdelen toe vanuit onze fijnmechanische verspaning.

Kettingdelen / schakels

Pillen is producent van kettingdelen/ schakels voor productielijnen: Wij produceren schakels uit volmateriaal aluminium tot zeer nauwkeurige kettingschakels. Deze worden enkelstuks volautomatisch na gemeten en voorzien van een uniek numerieke identificatie.